Magyar Péter: Én sosem ütöttem, Varga Judit sokszor

Magyar Péter: Én sosem ütöttem, Varga Judit sokszor

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Soha nem ütötte meg a volt feleségét, Varga Judit viszont őt többször, hol ököllel, hol lábbal – állítja péntek reggeli Facebook-bejegyzésében Magyar Péter. A jogász elmondása szerint ezt exfelesége időnként tanúk előtt tette. Mint megjegyezte, a neveltetéséből fakadóan a házastársi vitákat nem kívánta kiteregetni a nyilvánosság előtt, sem akkor, sem öt-tizenöt évvel később „aljas politikai lejáratás céljából”. Miután viszont végignézte, amint volt felesége ezt teszi Hajdú Péter műsorában, mégis úgy döntött, reagál.

Varga Judit a műsorban számos magánéleti vádat megfogalmazott vele szemben. Állítása szerint férje folyamatosan lelkileg megalázta, becsmérelte és megfélemlítette őt. Említett olyan esetet, amikor bezárva maradt egy szobában, illetve olyat is, amikor Magyar szerinte felkapott egy kést, és azzal mászkált a lakásban. Magyar a saját felelősségét illetően most úgy fogalmazott: „igen, az én feladatom volt kivinni a kukákat, igen előfordult, hogy beültem a hátsó ülésre, igen, sokszor fontosnak éreztem, hogy bocsánatot kérjek, igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be. Volt, hogy a békülés után is így maradt:)”

A politikusnak készülő jogász egyébként interjút adott a héten megjelent Magyar Narancsnak is. Ebben házasságukról és a megszellőztetett erőszakról úgy fogalmazott: „Biztosan mindketten hibáztunk a házasságban, nagyon impulzív volt, sokat bántottuk egymást, nem véletlenül váltunk el. De szépen váltunk el, én abszolút jó emlékeket őrzök, és csak a jóra szeretnék emlékezni. Ezt a bulvárrészt én szeretném abbahagyni, mert fontosabb dolgokról kell beszélni.”

Magyar a pénteki Facebook-bejegyzésében kijelentette azt is, volt felesége nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásuk pontjait, a válásuk óta pedig következetesen igyekszik ellene nevelni a gyerekeket. Varga ennek egyébként a Hajdú-műsorban jelét is adta, amikor arról beszélt, hogy az idősebb fiú hogyan áll az apjukhoz. Magyar szerint pedig exfelesége pontosan tudja, milyen szoros kötelék fűzi őket a gyerekekhez. „Mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk” – jelentette ki pénteki bejegyzésében Magyar Péter.

Magyar Péterrel kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.