Menczer Tamás megint Magyar Péter korábbi házaséletével foglalkozott

Menczer Tamás megint Magyar Péter korábbi házaséletével foglalkozott

Menczer Tamás (Fotó: Menczer Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Én is vesztem már össze a feleségemmel, de azt sose mondta, hogy meg akarja buktatni a kormányt… – mondta többek között Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebookra feltett videójában.

Ebben a politikussá lett egykori sportriporter arról beszél, hogy bár boldog házasságban él, de ő is veszett már össze a feleségével. – A feleségem akkor elmondta, hogy mi a baja velem, de azt, hogy a kormányt meg akarja buktatni, azt sose mondta. Tehát ennek az embernek ez volt a rég dédelgetett vágya, célja, hogy politikai pályára lépjen – állítja Menczer. „Ez az ember és a köre, ezt a politikai szerepvállalást már rég megkezdték az előkészítését” – fogalmazott. Ezt támasztja alá – okfejtése szerint –, hogy az egyesületet, amit „átvett” Magyar, már 2023-ban megalapították. Ezt a célt szolgálta szerinte „a magánéleti terror, fenyegetés, zsarolás” is. Csakhogy mivel a jobboldalon ott van Orbán Viktor és a Fidesz, rájött, hogy át kell mennie a baloldalra. – Át is ment. Ezt az emberek pontosan tudják. Magyar Péterben pedig az emberek pontosan felismerik Márki-Zay Pétert – közölte az igazgató, aki szerint mindannyian „el fogunk menni [szavazni], aztán győzünk, ahogy szoktunk”.