Tíz percen belül fogták el a rendőrök a zuglói táskarablót

Tíz percen belül fogták el a rendőrök a zuglói táskarablót

Rendőrség (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A zuglói rendőrök elfogták az elkövetőt, aki egy autóból ellopott táska megtartása érdekében bántalmazott egy férfit – számolt be róla a police.hu kedden.

Mint írták, árurakodás miatt állt meg egy férfi autójával egy bolt előtt  augusztus 24-én 10 óra körül Budapest XIV. kerületében. Bár a sértett csak néhány percet töltött távol a kocsijától, egy férfi kihasználta az alkalmat; egy anyósülésen hagyott táskát a nyitott autóból kivett, és azzal távozott.

Miután az áldozat visszatért a kocsihoz, egy szemtanú tájékoztatta a feltételezett elkövető menekülési irányáról. Miközben telefonon rendőri segítséget kért, a férfit utolérte, és az értékek visszaadására szólította fel. A rabló a táska tartalmának egy részét a földre szórta, majd a sértettet több alkalommal – arcán és mellkasán – megütötte. A férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően tíz percen belül a helyszínre értek, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Dánielt. A 25 éves férfinél megtalálták a sértett nevére kiállított okmányokat, bankkártyát, valamint az ellopott pénzt is. A rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt.​

Címkék: rendőrség