Derdák András és a francia kastélyprojekt előzménye

Derdák András és a francia kastélyprojekt előzménye

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

A podcast nyári különkiadásában a Halottnak a coach podcast tavaly decemberi epizódját hallhatod, amelyben Derdák András egy kvázi tanácsadás keretében beszélget Bán Andrással arról, hogy 50 évesen hol és hogyan érdemes újraszerveznie az életét miután a Sziget France feláldozta magát a világjárvány oltárán.

Derdák András művelődésszervező, kultúraközvetítő, a rendszerváltáskor alapított Banán Klub vezetője 13 éven át, 2002–2004 között a Millenáris Park művészeti igazgatója, 2006–2010 között a Párizsi Magyar Intézet igazgatója, 2011-től a Sziget Fesztivál franciaországi képviselője. jelenleg a dél-franciaországi Montpellier-ben él. Nagy kérdése: „hazamenjünk-e vagy itt maradjunk? otthon – ha lehetek ilyen őszinte – többé-kevésbé a szellemi/kulturális elit részének érzem magam, itt kábé senki vagyok = elölről kell kezdeni. nem lehetetlen, de munkás”. Ebben próbáltam Bán András segíteni egy baráti beszélgetésben, ami nem nélkülözött coaching technikákat sem.

A műsor Patreon támogatói oldala itt érhető el!