Bayer Zsolt: Nem szabad soha Jaksity György igézetében élni

Bayer Zsolt: Nem szabad soha Jaksity György igézetében élni

Németh Szilárd és Bayer Zsolt (Fotó: Németh Szilárd Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Jaksity György közgazdász kormánykritikus, Corvinus egyetemen elmondott beszédére Bayer Zsolt fideszes megmondóember. A Concorde Értékpapír Zrt. vezetője többek közt arról beszélt az intézmény diplomaosztóján: „Hazug, erkölcstelen, romlott és elvtelen hordószónokok igézetében nem szabad élni”.

Most erre közösségi oldalán úgy reagált Bayer: tökéletesen egyetért a hordószónokokkal kapcsolatos állítással. – Éppen ezért nem szabad soha, semmilyen körülmények között Jaksity György igézetében élni. Ez a hazug, erkölcstelen, romlott és elvtelen hordószónok, ez az alak az egyik legjellegzetesebb képviselője azoknak a gazembereknek, akik a rendszerváltás utáni minimum két évtizedben tönkretettek szinte mindent Magyarországon. Nem létező, hamis „szakértelmük” „modernségük” és „európaiságuk” hazugságának fedezékéből osztogatták megfellebbezhetetlen „igazságaikat”, és majdnem belepusztultunk. És azt hitték -mert semmiféle önreflexióra nem képesek-, hogy ez így is marad az idők végezetéig. Aztán el lettek takarítva. És még mindig nem értik – vélte.

Bayer az Ember tragédiájának Athéni színét is idézte. – Jaksity, mint Első demagóg bejelentkezett, mert „elvész a hon, hogyha nem beszél. Sz*rjátok le... – tette hozzá.