Gulyás Gergely: Újra kellett tanulnom járni

Gulyás Gergely: Újra kellett tanulnom járni

Gulyás Gergely (Gulyás Gergely / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten estem át, amely az előző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni” – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Mandinernek arról, pontosan miért volt kórházban az elmúlt majdnem másfél hónapban. Gulyás elmondta, hogy a Gerincklinikán feküdt, ugyanolyan szobában, mint a többi beteg.

– Ha a két hónappal ezelőtti állapotomhoz viszonyítok, akkor rosszul, ha a műtét utáni helyzethez és időbeli várakozásokhoz, akkor remekül – válaszolta arra a kérdésre, hogyan érzi magát. Minden fájdalmam megszűnt, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tudok járni. Minden jel és orvosi előrejelzés szerint semmilyen maradandó hatása nem lesz a beavatkozásnak – tette hozzá.

Beszélt a Völner-Schadl ügyről is. – Nehéz a Schadl-ügyre úgy tekinteni, mint amely nem az ügyészség függetlenségét bizonyítja – mondta arra a kérdésre, hogy szerinte elképzelhető-e, hogy bárki beleavatkozott a Völner-Schadl-ügy nyomozásába (ahogy az egyébként a Magyar Péter által közreadott felvételen szerepel). A hangfelvételről és annak nyilvánosságra hozataláról pedig azt mondta, szerinte, aki ilyet tesz, az minden tisztességes embernek politikai hovatartozásra való tekintet nélkül nemkívánatos személy kell, hogy legyen.