Interjúkérelemmel fordultunk Varga Judithoz, mert maradtak kérdéseink

Interjúkérelemmel fordultunk Varga Judithoz, mert maradtak kérdéseink

Varga Judit sört csapolt (Fotó: Varga Judit / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kizárólag magánéletéről, az őt ért állítólagos bántalmazásokról beszélt szerda este Varga Judit volt igazságügyi miniszter Hajdú Péter műsorában. A választás nem véletlenül eshetett a NER-hez közeli bulvárszereplőre, lévén az egykori tárcavezetőnek itt nem kellett valódi, közéleti kérdésektől tartania. Másfelől Magyar Péter is egy nagy nézettségű videócsatornán, a Partizánon lépett a nagy nyilvánosság elé, a Rogán Antal vezette propagandastáb pedig a jelek szerint a Frizbit találta alkalmas felületnek, hogy elérésben felvegye a versenyt.

A közel kétórás beszélgetésben egyáltalán nem esett szó az ügyészségről, hogy ott állítólag kihúzhatták politikusok neveit egyes dokumentumokból, amiről éppen Varga Judit beszélt a Magyar által rögzített felvételen. De nem esett szó a Pegasus-botrányról, az unióval folytatott vitákról sem. Így a Magyar Hang hivatalos interjúkérelmet küldött Varga Judit számára. Jeleztük: mi elsősorban nem magánéletére, hanem a közügyekre lennénk kíváncsiak, bőven maradtak kérdések. Reménykedve várjuk válaszát.