Magyar Péter válasza Dobrev Klárának: Ön asszisztál a Fidesz-propaganda törekvéséhez

Magyar Péter válasza Dobrev Klárának: Ön asszisztál a Fidesz-propaganda törekvéséhez

Magyar Péter is levette az övét (Fotó: Magyar Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 

Reagált Dobrev Klára nyílt levelére Magyar Péter. A DK EP-listavezetője ebben bírálta Magyart, hogy ő nem kíván részt venni más vitákon addig, amíg elsőként a közmédiában nem ütköztethetik érveiket. – Legyen férfi, ne legyen gyáva, mint Deutsch Tamás! – írta Dobrev a Fidesz listavezetőjét emlegetve. 

A Tisza Párt alelnöke válaszát azzal kezdte, hogy Dobrev az ilyen megnyilatkozásaival „csak megerősíti sok millió ember azon meggyőződését, hogy Önök egy brancsot alkotnak Orbán Viktorral. Ön a bejegyzésével asszisztál a Fidesz-propaganda azon évtizedes törekvéséhez, hogy párhuzamos nyilvánosságot építsenek ki hazánkban, és több millió emberhez ne jussanak el a valós hírek”. Szerinte egyértelmű, hogy „a propaganda falát csak úgy tudjuk átütni, Deutsch Tamást csak akkor tudjuk rákényszeríteni egy élő vitára, ha egységesen követeljük, hogy a »közmédia« tegyen eleget a jogszabályi kötelezettségének”. – Sokatmondó továbbá, hogy a rogáni propaganda a napszemüvegemet nevezi nőinek, Ön pedig a férfiasságomat vonja kétségbe, csak azért mert nem asszisztálok a Fidesz által kiépített médiaterrorhoz, hanem sok százezer, vagy inkább millió magyar emberrel és a valódi ellenzék tagjaival küzdök annak lebontásáért – fejtette ki Magyar.

Hozzátette: talán nem véletlen, hogy az országjárása szinte minden helyszínén odajönnek hozzá volt DK-tagok és jelzik, hogy tömegesen lépnek ki Dobrevék pártjának alapszervezeteiből, „hogy a valódi változást követelő jobb- és baloldali, konzervatív és liberális honfitársaink milliói mellé álljanak”. – Önnel vagy Ön nélkül, mi le fogjuk bontani a propagandát és a hallgatás falát, a magyar választok pedig eldöntik június 9-én, hogy őfelsége lejáratódott, cselekvőképtelen ellenzékére szavaznak, vagy a Tisza Pártra, amely valós alternatívát és erőt mutat fel a NER mielőbbi lebontásához – zárta sorait.

Szmájlikkal folytatódott a harc

Magyar Péter válaszára kommentben Dobrev Klára is reagált. – Összegezzük. Én már válaszoltam, megyek a „köztévébe”, ha lesz vita. Ön viszont gyáva, nem mer jönni jövő héten a Partizánba – tette hozzá. Nemcsak Dobrev, hanem a DK ügyvezető alelnöke, Molnár Csaba is reagált a poszt alatt. Ő azt írta, „Magyar Péter egy gyáva”, amit egy nyulas szmájlival nyomatékosított. Utóbbira Magyar azt válaszolta, „köszönjük Csabi”, amihez egy napszemüveges szmájlit tett hozzá.

Arról, hogy az ellenzék mit szól ahhoz, hogy Magyar a közmédia székháza előtt tüntetne, ha nem vitázhatnak az MTVA-n, itt írtunk.