Máris reagált Magyar Péter Varga Judit üzenetére

Máris reagált Magyar Péter Varga Judit üzenetére

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Most értesültem arról, hogy Rogán Antal az alábbi sms-t mondta tollba a volt feleségemnek, a gyermekeim anyjának – írja Magyar Péter legfrissebb posztjában, amellyel Varga Judit 444-nek küldött üzenetére reagált. Ebben az exigazságügyi miniszter „baloldali politikussá vált” volt férje „meghökkentő, megtévesztő ámokfutásáról” írt, illetve úgy fogalmazott: „remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom”. 

– „Nem ülök fel a maffia egyik tartóoszlopaként funkcionáló Rogán Antal provokációjának, továbbra sem mondok rosszat a gyermekeim édesanyjáról. Kedden bemegyek az ügyészségre és nyilvánosságra hozom a hangfelvételt, amiből mindenki számára egyértelmű lesz, hogy miért írnak ilyeneket a volt feleségem nevében. Én továbbra is hiszek a szeretet és az igazság erejében és tudom, hogy közösen képesek leszünk legyőzni a maffiát és egy új, boldog Magyarországot építeni” – reagált a pártalapításon gondolkodó jogász, aki a kegyelmi botrány után ugrott ki a NER-ből. Magyar Péter szerdán az ügyészségen járt a Völner–Schadl-ügy miatt. Súlyos megállapításokat tett Rogán Antal érintettségéről, amiről állítása szerint bizonyítékai is vannak, és ezt is be is mutatja majd az ügyészségen egy későbbi időpontban. A többi között azt mondta, hogy a kormány tudott a titkos megfigyelésről, Rogánék pedig a nyomozást manipulálták.

Magyar Péterrel kapcsolatos összes cikkünket itt olvashatja.