Meglepő üzenettel rukkolt elő Varga Judit Magyar Péterről

Meglepő üzenettel rukkolt elő Varga Judit Magyar Péterről

Fotó: Varga Judit Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Március 22-én válaszolt Varga Judit volt igazságügyi miniszter a 444 még március 8-án küldött üzenetére. A portál előbb telefonon kereste Magyar Péter volt feleségét, majd üzenetben találkozót kértek tőle, illetve többször hívták még – sikertelenül. Végül péntek este váratlanul megjött a válasz, amellyel kapcsolatban Varga Judit azt kérte, hogy azt teljes terjedelmében, szó szerint közöljék:

„Tisztelt Kaufmann Balázs! Köszönöm szépen a lehetőséget, de inkább nem élek vele. Egyrészt, mert már visszavonultam a közélettől, és bármilyen közeleti téma – akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának – értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni; másrészt, korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom. Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom. Megértését megköszönve, maradok tisztelettel: Varga Judit”

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a hamarosan pártot alapító Magyar Péter múlt vasárnap posztolt először arról, hogy „a suttogó propaganda azt terjeszti, hogy többször megvertem a gyermekeim anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzánk”. Ennek kapcsán arról írt, hogy egy 2020 decemberi veszekedés miatt családon belüli erőszakkal fogják megvádolni. Erről a vitáról egy rendőrségi jelentés is készült, amelyben Magyar Péter szerint az áll, hogy erőszakosan lépett fel a feleségével és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben. „Egy veszekedés után a volt feleségem bejelentette, hogy egy általam nem ismert időszakra és helyre elviszi a közös gyerekeinket, amibe én nem akartam beleegyezni. És ahelyett, hogy ezt felnőtt emberek módjára sikerült volna négyszemközt rendeznünk, az eljárásba bevonásra kerültek az állami testőrök, akik konkrétan megakadályoztak abban, hogy a gyermekeimhez odamenjek” - írta az esetről Magyar. Szerinte az erről készült jelentés „tartalmának nagy része hamis, fiktív elemekből áll”.

Ezután a kegyelmi botrányba belebukó Varga Judit is megszólalt közösségi oldalán, először a lemondása óta. – Mindig van kiút – jelezte mellékelve egy kapcsolati erőszakról szóló kisfilmet. Erre Magyar Péter újból megszólalt, és azt írta: „Kedves Judit! Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt. Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked”.