Barion Pixel

Előfizetés és támogatás

A Magyar Hang teljesen független politikai, társadalmi és kulturális hetilap és portál. Függetlenségünket az teszi lehetővé, hogy kizárólag előfizetési díjakból és olvasói felajánlásokból működtetjük hetilapunkat, portálunkat, és készítjük a műsorokat.

Ha szeretné, hogy jövőre is legyünk, kérjük fizessen elő péntekenként megjelenő hetilapunkra, vagy támogassa a szerkesztőséget, adományát már PayPal-számláról és bankkártyával is befizetheti!

Nyári akciónk

Rendelje meg lapunk kereskedelmi forgalomba soha nem került nulladik számát, és választhat egyet ajándékaink közül. A nulladik szám ára postázással együtt 2440.- Ft. Megrendelés: [email protected]

Nyomtatott előfizetés

Péntekenként megjelenő hetilapunk minden héten az ön postaládájában! Honlapunkon közvetlenül megrendelheti a Magyar Hangot, bankkártyával is tud fizetni, de kérhet csekket és választhatja az átutalást is.

A Magyar Hang egy lapszáma árusítóhelyen: 590.- Ft
Előfizetési díjaink (nyomtatott lap, áfával):
3 havi előfizetés:       6500.- Ft (15% kedvezmény)
6 havi előfizetés:    12 350.- Ft (20% kedvezmény)
12 havi előfizetés:  23 400.- Ft (24% kedvezmény)

A közvetlenül a kiadónál kötött éves előfizetés (digitális, kombinált és Plusz esetén is) esetén ajándékaink (egyet választhat): Magyar Hangos szövettáska (natúr vagy lime), póló (Magyar Hang férfi vagy női, vagy Kötöttfogás logójú), hátizsák (natúr vagy lime), bögre (csak szerkesztőségünkben átvehető), maszk, Kötöttfogás Extra-jegy. 

Digitális előfizetés

Digitális Magyar Hang

Fizessen elő közvetlenül a kiadónál kedvezményes áron, mi pedig minden héten elküldjük a lapot PDF-ben! Kipróbálná? Innen letöltheti egyik korábbi számunkat!

Előfizetési díjaink (digitális lap, PDF-formátumban, áfával):
3 havi előfizetés:         6000.- Ft (21% kedvezmény)
6 havi előfizetés:        11 500.- Ft (25% kedvezmény)
12 havi előfizetés:      20 800.- Ft (32% kedvezmény)

A közvetlenül a kiadónál kötött éves előfizetés esetén választhat ajándékaink közül. 

Számainkat egyenként is megvásárolhatja, írjon e-mailt az [email protected]!
régi lapszám:             250.- Ft/darab
új lapszám:                500.- Ft/darab

Számainkat a Digitalstandon is megvásárolhatja, illetve ott is előfizethet a lapra.

Magyar Hang Plusz

Online előfizetés

Digitális Magyar Hang

 

Online havi előfizetési lehetőség, korlátlan hozzáféréssel a hang.hu-n megjelenő tartalmakhoz. Az előfizetési időszak havonta automatikusan megújul, lemondásig tart. Bankkártyás fizetés esetén azonnal indul.

1 havi előfizetés:         1490.- Ft
éves előfizetés:        16 900, – Ft

 

Ajándékkártya

Magyar Hang-ajándékutalvány minta

Ha szeretné szeretteit hetilapunkkal megajándékozni, most megteheti: ha közvetlenül a kiadónál fizet elő, díszes ajándékkártyát küldünk postán, hogy át tudja adni! Ehhez annyit kell tennie, hogy a megrendeléskor bepipálja az ajándékkártyát kérek négyzetet.

„Nagyi” – kombinált előfizetés

Kombinált előfizetési ajánlataink, melyek a lap nyomtatott példányát, valamint a pdf változatot, vagy a Magyar Hang Pluszt tartalmazzák. 

Árak (áfával):
3 havi előfizetés: 9500.- Ft
6 havi előfizetés: 17 500.- Ft
12 havi előfizetés: 32 000.-Ft 

A közvetlenül a kiadónál kötött éves előfizetés esetén választhat ajándékaink közül.

Támogatás

A beérkező adományok egy részét a lap működési költségeire, másik részét pedig műsorok készítésére fordítjuk. Támogatását befizetheti a Paypal rendszerén keresztül Paypal-számláról ([email protected]), vagy közvetlenül bankkártyáról.

Közösségi finanszírozásban is támogathat minket a ma már nagyon sokak által használt Patreon.com-on. Itt lehetősége van havi fix összeget beállítani, de egyszeri adományt is felajánlhat.

Átutalásra is lehetőség van. Számlatulajdonos neve: Alhambra-Press Bt. Számlaszám: 11702036-20724120 (OTP) Ha adományával kifejezetten a Kötöttfogás című műsort kívánja támogatni, akkor a megjegyzésben mindenképpen tüntesse fel: „Kötöttfogás”! Ha külföldről akar utalni: HU58117020362072412000000000 Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16. Nagyon köszönjük!

Ha a felsoroltaktól eltérő módon támogatná a Magyar Hangot, vagy kérdése van a támogatás lehetőségeiről, kérjük, írjon az [email protected] címre!

Pin It on Pinterest