Támogatás

A Magyar Hang teljesen független politikai, társadalmi és kulturális hetilap és portál. Függetlenségünket az teszi lehetővé, hogy kizárólag lapterjesztésből, előfizetési díjakból és olvasói felajánlásokból működtetjük hetilapunkat, portálunkat, és készítjük a műsorokat.

Ha támogatná a Magyar Hang működését

A beérkező adományok egy részét a lap működési költségeire, másik részét pedig műsorok készítésére fordítjuk.

Közösségi finanszírozásban támogathat minket a magyar fejlesztésű Donably.com-on keresztül. Itt lehetősége van havi fix összeget beállítani, de egyszeri adományt is felajánlhat. (A Patreon-oldalunk is él, de a Donably esetében sokkal alacsonyabb a levonás, így ugyanakkora támogatási összegből több jut el a Magyar Hanghoz.) 

Támogatását befizetheti a Paypal rendszerén keresztül Paypal-számláról (tamogatas [at] magyarhang [dot] org), vagy közvetlenül bankkártyáról is.

Figyelem! A Magyar Hang kiadójának (ami az Alhambra Press Bt.) és az aHang nevű szervezetnek nincs kapcsolata egymással, mi az előbbi vagyunk. 

Átutalásra is lehetőség van. Számlatulajdonos neve: Alhambra-Press Bt. Számlaszám: 11702036-20724120 (OTP). Jelen vagyunk a Barionon keresztül is, ugyanezzel a cégnévvel. Ha adományával kifejezetten a Kötöttfogás című műsort kívánja támogatni, akkor a megjegyzésben mindenképpen tüntesse fel: „Kötöttfogás”! Ugyanígy járhat el bármely más műsorunk esetében is. Ha külföldről akar utalni: HU58117020362072412000000000 Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16. Nagyon köszönjük!

Ha a felsoroltaktól eltérő módon támogatná a Magyar Hangot, vagy kérdése van a támogatás lehetőségeiről, kérjük, írjon az elofizetes [at] hang [dot] hu címre!

Ezek mellett választhat számtalan előfizetési lehetőségünk közül is, melyeket itt találja!