Támogatás

A Magyar Hang teljesen független politikai, társadalmi és kulturális hetilap és portál. Függetlenségünket az teszi lehetővé, hogy kizárólag előfizetési díjakból és olvasói felajánlásokból működtetjük hetilapunkat, portálunkat, és készítjük a műsorokat.

Ha támogatná a Magyar Hang működését

A beérkező adományok egy részét a lap működési költségeire, másik részét pedig műsorok készítésére fordítjuk. Támogatását befizetheti a Paypal rendszerén keresztül Paypal-számláról (tamogatas@hang.hu), vagy közvetlenül bankkártyáról.

Közösségi finanszírozásban is támogathat minket a ma már nagyon sokak által használt Patreon.com-on. Itt lehetősége van havi fix összeget beállítani, de egyszeri adományt is felajánlhat.

Átutalásra is lehetőség van. Számlatulajdonos neve: Alhambra-Press Bt. Számlaszám: 11702036-20724120 (OTP) Ha adományával kifejezetten a Kötöttfogás című műsort kívánja támogatni, akkor a megjegyzésben mindenképpen tüntesse fel: „Kötöttfogás”! Ha külföldről akar utalni: HU58117020362072412000000000 Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16. Nagyon köszönjük!

Ha a felsoroltaktól eltérő módon támogatná a Magyar Hangot, vagy kérdése van a támogatás lehetőségeiről, kérjük, írjon az elofizetes@hang.hu címre!

Ezek mellett választhat számtalan előfizetési lehetőségünk közül is, melyeket itt találja!