Magyar Péter szerint a propaganda azt fogja terjeszteni, verte exfeleségét – Varga Judit reagált rá

Magyar Péter szerint a propaganda azt fogja terjeszteni, verte exfeleségét – Varga Judit reagált rá

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Hallod-e te Rogán Antal?! Tényleg azt gondolod, hogy ha a suttogó propaganda azt terjeszti, hogy többször megvertem a gyermekeim anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzánk, akkor ezzel eltántorítasz minket attól, hogy tégláról téglára visszavegyük a hazánkat? – erről írt Magyar Péter közösségi oldalán vasárnap este. Hozzátette: ha bármely sajtóorgánum, vagy más jogi személy, vagy akár magánszemély ilyen állítást megfogalmaz, akkor azokkal szemben egyenként büntetőeljárást kezdeményez, mivel ezen vádak totálisan abszurdak és minden valóságalapot nélkülöznek.

Magyar arra is kitért, két hete megkereste az egyik legnagyobb online hírportál oknyomozó újságírója azzal, hogy egy, a 2020. december 29-i családi vitájuk után „a hatalom által készített és betárazott titkos rendőri jelentést kapott meg a rendőrségtől (!) és annak tartalmáról kíván beszélni velem. Így tegnap végre megismerhettem azt a jelentést, aminek készítésekor engem nem kérdeztek meg. A sejtésem beigazolódott, egy szimpla családi vitánkat valótlan állításokkal sikerült izzadtságszagúan úgy kiszínezni, hogy a jelentés azt sejtesse, hogy én erőszakosan léptem fel a feleségemmel és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben”. Ám állítása szerint a valóság egészen más volt. – Arról volt pusztán szó, hogy egy veszekedés után a volt feleségem bejelentette, hogy egy általam nem ismert időszakra és helyre elviszi a közös gyerekeinket, amibe én nem akartam beleegyezni. És ahelyett, hogy ezt felnőtt emberek módjára sikerült volna négyszemközt rendeznünk, az eljárásba bevonásra kerültek az állami testőrök, akik konkrétan megakadályoztak abban, hogy a gyermekeimhez odamenjek. Én ezzel az esettel akkor nem álltam a nyilvánosság elé, éppen a gyermekeink védelme érdekében. A kapcsolatunk rendezése után többször kértem a volt feleségemet, hogy megismerhessem a titkosított jelentést, ami tudomásom szerint a belügyminiszter és a miniszterelnök asztalán is járt. Mindig elutasítást kaptam – tette hozzá.

A politikus szerint a Karmelita is szembesült az uralkodásuk 14 éve alatti legnagyobb politikai kihívással és meglátták, „hogy március 15-én 50 ezer ember gyűlt össze ingyenes utaztatás és állami sms-ek nélkül a független, megvesztegethetetlen új politikai erő zászlóbontására, pánik üzemmódba kapcsoltak és attól sem riadtak vissza, hogy súlyos bűncselekményt elkövetve a rendőrség átadja egy újságírónak azt a rendőri jelentést, amit én sohasem láttam és aminek elkészítésekor engem nem hallgattak meg”. – A minimum egy ilyen helyzetben, hogy a rendőri vezetők azonnali nyilvános vizsgálatot rendelnek el annak kiderítésére, hogy ki és milyen célból, kinek az utasítására adta át a szenzitív személyes információkat és rengeteg valótlanságot tartalmazó hivatalos iratot az újságírónak – írta hozzátéve, hogy amennyiben ez az irat valóban a rendőrségről került ki, le kellene mondania az országos rendőr főkapitánynak és belügyminiszternek is. Posztját azzal zárta, hogy Magyarországon a családon belüli vagy kapcsolati erőszak ezer szálon kezeletlen, megoldatlan probléma, a mindenkori kormányok fájdalmas adóssága, és ők zéró toleranciát hirdetünk a bántalmazás minden formájára.

Varga Judit megszólalt

Magyar posztja után egykori felesége, a kegyelmi botrányba belebukó Varga Judit is megszólalt közösségi oldalán először a lemondása óta. – Mindig van kiút – jelezte mellékelve egy kapcsolati erőszakról szóló kisfilmet. Ezután Magyar Péter újból megszólalt, és azt írta: „Kedves Judit! Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel.
Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt. Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked”.