Molnár Áron: A noÁr egy időre elcsendesedik

Molnár Áron: A noÁr egy időre elcsendesedik

Molnár Áron, a noÁr alapítója (Fotó: noÁr / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az elmúlt időszakban behúztuk a kéziféket. Egy időre elcsendesedünk. Ennek fő oka, hogy semmi sem előrébb való a mentális és fizikai egészségünknél – közölte videóüzenetében Molnár Áron színész, a noÁr alapítója szerda este. 

Azzal folytatta, a mozgalom egyik kapitánya is más utat választott, az ok ugyanaz, az egészség megőrzése. Továbbá olyan pozíciók hiányoztak  a mozgalom csapatából, amelyek nélkül nem tudták volna tartani azt az irdatlan tempót, amit diktáltak maguknak, „egy elképesztően sikeres közösségépítésben, adománygyűjtésben és szervezetfejlődésben kimagaslóan jól működő mozgalom lettünk, de muszáj volt mérlegelni, átgondolni és levonni a tanulásgokat a kudarcokból és a sikerekből, és a végső konklúzió az időszakos megállás lett.”

Jelezte: a rendszeres támogatásokat leállították, és jelezték támogatóiknak, hogy keressenek más szervezeteket, akik aktívan küzdenek tovább, mert minden adomány egyben aktivizmus is. – A harc egy szabadabb és nyitottabb országért természetesen nem áll meg. Ha szükség lesz ránk, visszatérünk – ígérte. 

Címkék: Molnár Áron, noÁr