Osváth Zsoltot több órán át faggatták politikáról Hajdú Péter műsorában

Osváth Zsoltot több órán át faggatták politikáról Hajdú Péter műsorában

Osváth Zsolt vlogger (Fotó: Osváth Zsolt Youtube csatornája)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hajdú Pétert sokan kritizálták amiatt, hogy nem tette fel a releváns, közéleti-politikai kérdéseket Varga Juditnak a YouTube-csatornáján szerda este sugárzott interjú során. Erre az volt a műsorvezető válasza, hogy nem akart jogászkodni, az emberi oldal érdekelte, ezért nem kérdezte Varga  Juditot a kedd reggel exférje, Magyar Péter által közzétett hangfelvételről, amelyen Rogán Antal neve is elhangzik. Hajdú Péter így fogalmazott a 444-nek: „A Frizbi az egy bulvárplatform. Olyan, mint a Story magazin, engem itt a magánéleti szál érdekel, nem a közélet. Tehát a platform adta keretek nem tették ezt lehetővé.”

Osváth Zsolt influenszer egy kommentben – mely a Telex Hajdúról szóló cikke alá került – reagált erre, nemrég ugyanis szintén a Frizbi TV vendége volt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. – Én voltam nemrég Hajdúnál. 6 órás felvételből 5.5 a politikáról és közéletről szólt. A többiben ettünk. Mondjuk az is igaz, hogy ez legalább 2 hete volt, azóta sok minden változott. Például az ex-igazságügyi miniszter szájából hallhattuk, hogy mennyire korrupt a maffiakormány. Kár, hogy erről nem esett szó. De hát a bulvár az bulvár – írta. A Telex azt írja az Osváth által emlegetett felvételről, hogy „a 6 órás nyersanyagot a publikált verzióban kétórásra karcsúsították, de ebben is bőven maradt politika, közélet, szó esik többek között az ellenzékről és ellenzékiségről, a Fidesz politikájáról, a 2006-os tüntetésekről, az Osváth által is szervezett influenszertüntetésről, a gyermekvédelemről, Medgyessy Péterről.