Tucker Carlson a magyar bevándorlási stratégiáról: „a srácok mehetnek vissza Szlovákiába”

Tucker Carlson a magyar bevándorlási stratégiáról: „a srácok mehetnek vissza Szlovákiába”

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Így néz ki a teljes bevándorlási stratégiájuk, a saját szememmel láttam. Fogják a srácokat, lefotózzák, kikérdezik őket és 15 perccel később már vezetik ki őket a kerítésen kívülre és mehetnek vissza Szlovákiába” – mondta Tucker Carlson a Fox News csatorna összeállításában. Carlson hamarosan megjelenő dokumentumfilmjét reklámozta a csatornán, az alkotás címe: Magyarország kontra Soros György – harc a civilizációért. 

Az Orbán-kormány kedvenc amerikai médiaszemélyiségének méretes bakijára a Hvg.hu hívta fel a figyelmet. A videó a lap cikkébe beágyazva már nem érhető el, de a bő hét perces interjú IDE kattintva megtekinthető a Youtube-on. Az ominózus kijelentés 1 perc 20 másodpercnél hallható és a műsorvezető felkészültségét példázza, hogy nem javítja ki Carlsont, ehelyett – a magyarok gyakorlata hallatán – elismerően felnevet. 

A beszélgetés alatt vetítenek egy rövid ízelítőt a filmből, majd Tucker Carlson veszi magához a szót és hosszasan értekezik Magyarország bevándorlási politikájáról, ennek kereteiben költözik a déli határkerítésünkhöz Szlovákia. Ezután a tévés arról beszélt, hogy Magyarország semmivel sem kevésbé demokratikus ország, mint az Egyesült Államok, és nem igaz, hogy egyetlen párt tartaná a kezében a kormányzás minden eszközét, ráadásul Orbán még el is veszítheti a 2022-es választásokat, tehát Carlson szerint Magyarország nem tekinthető tekintélyelvű államnak. Szó esik még a műsorban természetesen Soros Györgyről is, aki Tucker Carlson szerint a nyugati civilizációt vette célba.