A Wizz Air törli tiranai szurkolói járatát

A Wizz Air törli tiranai szurkolói járatát

Utasok szállnak fel a Wizz Air repülőgépére (Fotó: Lukács Csaba/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az UEFA döntése miatt nem indítja el tiranai szurkolói járatát a Wizz Air – derült ki a légitársaság közleményéből. Az erről szóló levelet azt követően küldték el nekünk, hogy érdeklődtünk: fog-e a szeptember 5-ei járat közlekedni akkor is, ha nem lehetnek magyar szurkolók az Albánia-Magyarország mérkőzésen? Erről számolt be ugyanis múlt héten hivatalos felületein a Magyar Labdarúgó Szövetség. A FIFA és az UEFA közösen döntött úgy, hogy a szeptemberi válogatott mérkőzéseken nem lehetnek jelen a vendégcsapatok szurkolói.

A Wizz Air ennek nyomán közölte, törli a szeptember 5-ére meghirdetett tiranai szurkolói járatot. A lépésről a légitársaság e-mailben értesíti a foglalást végző utasokat. Ha igénylik, térítésmentesen átfoglalhatják jegyüket egy másik járata, máskülönben visszatérítik számukra a jegyárat. Arra is lehetőséget adnak, hogy a jegyár százhúsz százalékának megfelelő összeget WIZZ-pontokban igényeljék vissza, ezeket pedig tizenkét hónapig bármilyen Wizz Air-járatra, illetve szolgáltatásra felhasználják. „Bár a járattörlés a légitársaságon kívül álló okok miatt történt, a Wizz Air ezúton is elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért” – zárták közleményüket.