Sky Sport: Magyarország megalázta a szerencsétlen Angliát

Sky Sport: Magyarország megalázta a szerencsétlen Angliát

A magyar csapat tagjai győzelmüket ünneplik a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzés után a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kilencvenhat éve nem kapott ki annyira otthon az angol válogatott, mint kedd este a magyaroktól! Az angol sportlapok csak most ocsúdnak a sokkból: a Sky Sport címében is azt jelzi, hogy a „szerencsétlen” Angliát megalázta Magyarország. „Gareth Southgate csapata 1928 óta a legnagyobb hazai vereséget szenvedte el a Nemzetek Ligájában” – fogalmazták meg. „Sallai Roland mindkét félidőben szerzett gólja elég volt ahhoz, hogy Magyarország az 1953-as, Wembleyben aratott 6:3-as történelmi győzelem óta először győzzön angol földön. A gyalázatot még fokozta, hogy John Stones piros lapot kapott a mérkőzés végén – de ekkor már elkerülhetetlen volt a vereség. Ez az eredmény talán nem fog olyan erősen fennmaradni az idők során, mint az 1953-as vereség, de még így is hatalmas problémákat jelent Gareth Southgate kapitány számára” – fogalmazták meg.

Azt az angol lap is megjegyezte, hogy az angolok szurkolók nagy része rendkívül sportszerűtlen módon kifütyülte a magyar himnuszt.