Így néz ki Vitézy Dávidék fővárosi listája

Így néz ki Vitézy Dávidék fővárosi listája

Vitézy Dávid és csapata (Fotó: Vitézy Dávid / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Leadtuk a fővárosi listánkat a választási bizottságnak  – jelentette be Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt közösségi oldalán hétfőn. Elmondása szerint 
jelöltjeik olyan civilek és szakértők, „akiknek szenvedélyük és hivatásuk ez a város. Kiváló urbanisztikai, közlekedési, kulturális és pénzügyi szakemberek vállalták el a felkérésemet, és a 101 pontból álló, részletes várospolitikai terveink képviseletét a Fővárosi Közgyűlés leendő tagjaiként”.

A saját egyesülete és az LMP által indított főpolgármester-jelölt listáján az alábbi neve szerepelnek:

1. Vitézy Dávid
2. Gál József (LMP)
3. Szilágyi Anna
4. Merker Dávid
5. Süveg Anna (LMP)
6. Barta Márton
7. Hutiray Borbála
8. Can Togay
9. Kocsis János Balázs
10. Szabó-Kellner Katalin (LMP)

A Nemzeti Választási Iroda honlapján egyébként cikkünk írásakor eddig a Fidesz-KDNP és a DK-MSZP-Párbeszéd fővárosi listája látható, illetve hétfőn megjelent a Magyar Kétfarkú Kutya Párt teljes, összesen 15 nevet tartalmazó listája is, amelyet Baranyi Krisztina ferencvárosi független polgármester vezet, akit a Kutya Párt társelnökei, Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna követnek. 

Érdekesség, hogy Karácsony Gergely hétfőn jelentette be, hogy összesen 40 ezer ajánlást gyűjtött az újrázáshoz, miközben a főpolgármester-jelöltséghez ötezer is elegendő. 

Címkék: Vitézy Dávid