Lemondott a Kétfarkú Kutya Párt éléről Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna

Lemondott a Kétfarkú Kutya Párt éléről Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Cikkünk frissül

Belső feszültségek miatt lemondott a Kétfarkú Kutya Párt éléről a két eddigi társelnök, Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna – értesült a Magyar Hang vasárnap este. Úgy tudjuk, Kovács ezt a párt egyik belső fórumán jelentette be, keressük az érintetteket, hogy megerősítsék. Kovács a Telexnek megerősítette lemondását. 

A döntés azt követően kevésbé számít meglepőnek, hogy Kovács Gergő vasárnap bejelentette, mégsem indul polgármesterjelöltként a XII. kerületben, miután a párt tagsága nem támogatta, hogy részt vegyenek egy ellenzéki előválasztáson. – Annak meg semmi értelme, hogy mi is meg az ellenzék is elinduljunk, mert akkor simán nyerne mindent itt a Fidesz, úgyhogy akkor mi inkább nem indulunk a kerületben semmilyen formában – írta indoklásként Kovács. 

Nagy Dávid, az MKKP pártigazgatója azt mondta a Magyar Hang megkeresésére, Kovácsék posztját egy zártkörű Facebook-csoportban tette közé, ami nem számít hivatalos lemondásnak. – Ez egy olyan körülbelül 40 fős csoport, amiben dúlni szoktunk, és tökre sajnálom, hogy kiszivárgott ez a beszélgetést, de most már mindegy. A csoport arra van, hogy megvitassuk a dolgokat akkor is, amikor nem tudunk személyesen találkozni, és van, hogy egymás vérét szívjuk, ahogy az máshol is szokás – tette hozzá.