Albert Levente: Magyar vírus

4 000 Ft

A könyv ára a könyvesboltokban: 4990 Ft, webshopunban 4000 Ft.
A megye 2-es csapat pályája mellett disznót vágnak, máshol meg majdnem a polgármester feleségéről vagy a szeretőjéről nevezik el az új sportkomplexumot. A 10 millió szövetségi kapitány országában nincs reality-show bulvár nélkül, de tényleg vírusfertőzés az oka a magyar foci hanyatlásának? A falu igyekszik méltón fogadni a vendégcsapatot, elvégre ott játszik a Képviselő Úr fia. És bár a Sport- és Pénzügyminisztérium Stratégiai Labdarúgó Tanácsa folyton ülésezik, Albert Levente szatírái nemcsak a futballról szólnak, hanem a mamelukoktól a rokonokon át H. Kovács törzskocsmájáig ívelő világunkról is.

A szerzőről: Albert Levente Marosvásárhelyen született 1974-ben, élt Kanadában, Franciaországban, Svájcban, Belgiumban és Indonéziában, de itthon van otthon feleségével és négy gyermekével.

A megrendelt csomagokat minden héten csütörtökön délelőtt adjuk át szállításra. Személyes átvétel esetén (hétfőn és csütörtökön 12 és 19 óra között) a szerkesztőségben is fizethet bankkártyával vagy készpénzzel, ez esetben válassza az átutalásos fizetést a rendeléskor. Ha kérdése van, kérjük írjon emailt az elofizetes@hang.hu címre!  

Vásárlás folytatása