Deutsch Tamással és Dobrev Klárával is vitázna a köztévén Magyar Péter

Deutsch Tamással és Dobrev Klárával is vitázna a köztévén Magyar Péter

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Korábban Orbán Viktor miniszterelnököt és Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt hívta ki nyilvános vitára, azonban az erre válaszul a Fidesz és a DK részéről is felajánlott EP-listavezetőkkel, Deutsch Tamással és Dobrev Klárával is hajlandó leülni a közmédia élő adásában, hogy megvitassák az ország dolgait – derült ki a jogászból politikussá avanzsáló Magyar Péter szombat délutáni Facebook-bejegyzéséből.

– Tudomásul veszem, hogy mind Orbán Viktor, mind Gyurcsány Ferenc gyáva ahhoz, hogy az ország nyilvánossága előtt élő vitában vitassuk meg a hazánk sorsát – indítja posztját Magyar, aki a szöveg szerint azt is tudomásul veszi, hogy Orbán és Gyurcsány nem akar vele a korrupcióról, Magyarország elszegényedéséről, az egészségügy és az oktatás siralmas állapotáról és más valódi problémákról vitázni.

Az európai parlamenti választásokon a Tisztelet és Szabadság Párt (TiSza) színeiben induló Magyar Péter lapunk e heti számának címlapos interjújában arról beszélt: „Megugrani az 5 százalékos küszöböt olyan pártként, amelyre az ellenzék és a kormány együtt lő, nagy eredménynek számítana. A 10 százalék még jobb lenne.” A NER-ből kiugró Magyar szerint a Fidesz korábbi eredményeit tekintve, „ha 45 százalék körüli eredményt hoznak, az már kudarcot jelent, 40 százalék alatt pedig totális vereséget könyvelhetnek el. Akkor Rogán Tóni már másnap repülne, de beleremegne az egész kormány.”