Magyar Péter: Most kezdődik a tánc

Magyar Péter: Most kezdődik a tánc

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

 

Nyilvánvaló, hogy a propaganda össztűz alá veszi a pártunkat, a választási bizottság pedig mindenféle kifogásokat emelhet, adminisztratív eszközökkel megakadályozhatja az indulásunkat. Innen is üzenem a hatalomnak: ha ezzel próbálkoznak, akkor nem 300 ezer ember fog összegyűlni a Parlamentnél. Én ugyan békés ember vagyok, de lehet, hogy az a tömeg már kevésbé lesz békés és megértő – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Magyar Péter. A NER-rel szembeforduló politikus úgy fogalmazott, hogy ő most biciklivel próbál a tankok között surranni, néhány golyót már belé eresztettek, de nem találták még telibe. – Akik még úgy gondolják, gyanús ez a Magyar Péter, kérem, gondolkodjanak el, valóban az az érdeke az országnak, hogy ez a rendszer fennmaradjon? – mondta.

Magyar Péter beszélt arról is, hogy az EP-választáson nagy kérdés, hogy mennyit veszít a Fidesz. A korábbi eredményeiket tekintve, ha 45 százalék körüli eredményt hoznak, az már kudarcot jelent, 40 százalék alatt pedig totális vereséget könyvelhetnek el. – Akkor Rogán Tóni már másnap repülne, de beleremegne az egész kormány – mondta, hozzátéve, hogy azon sem lepődne meg, ha a Karmelitában már lenne olyan terv, miszerint néhány héten belül előre hozott választásokat írnak ki.

• A felfokozott hangulat már második hónapja tart, hogyan fogja ezt a június 9-ei választásokig szinten tartani?
• Mit ajánl a vidéken élőknek?
• Mit tartana az EP választáson sikernek?
• Melyik főpolgármester-jelöltet támogatja?
• Meddig marad a one man-show?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap április 18-ig kapható 2024/15. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!