Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Trump nem akar online vitázni

Szerző: | 2020. október 08., 20:15 | Külföld

Az újraválasztásáért induló republikánus Donald Trump elnök (b) és demokrata párti kihívója, Joe Biden az ohiói Cleveland város Case Western Reserve egyetemén rendezett elsõ elnökjelölti vitában 2020. szeptember 29-én (Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A második elnökjelölti vitára október 15-én a floridai Miamiban került volna sor, a vitát szervező bizottság azonban csütörtök reggel kiadott közleményében tudatta: úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány és Donald Trump fertőzöttsége miatt ezt nem személyesen, hanem interneten tartanák meg. Donald Trump és demokrata párti kihívója, Joe Biden két különböző helyszínről kapcsolódna be a vitába, amelyet a moderátor Miamiból irányítana.    

HIRDETÉS - AIP

Trump azonban bejelentette: „nem vesztegeti az idejét egy olyan vitára, amely ellenfelének megvédését szolgálja” – adja hírül a BBC. Hírek szerint az elnök azért is kerülné ezt a vitát, mert a moderátor, Steve Scully erősen Trump-ellenes újságíró. 

Joe Biden kampánystábja minderről úgy vélekedik, hogy Trump így próbál kibújni a járvány félrekezelése és a gazdasági visszaesés miatti felelősségvállalás alól.

Most úgy tűnik, hogy kompromisszumos megoldásként október 22-én rendezik meg a vitát, bár még nem világos, hogy ez milyen formát ölt majd.Az első elnökjelölti vitát szeptemberben 30-án tartották, amely botrányosra és durván személyeskedőre sikeredett.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Donald Trump, elnökjelölti vita, Joe Biden


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest