Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Trump nem akar online vitázni

Szerző: | 2020. október 08., 20:15 | Külföld

Az újraválasztásáért induló republikánus Donald Trump elnök (b) és demokrata párti kihívója, Joe Biden az ohiói Cleveland város Case Western Reserve egyetemén rendezett elsõ elnökjelölti vitában 2020. szeptember 29-én (Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A második elnökjelölti vitára október 15-én a floridai Miamiban került volna sor, a vitát szervező bizottság azonban csütörtök reggel kiadott közleményében tudatta: úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány és Donald Trump fertőzöttsége miatt ezt nem személyesen, hanem interneten tartanák meg. Donald Trump és demokrata párti kihívója, Joe Biden két különböző helyszínről kapcsolódna be a vitába, amelyet a moderátor Miamiból irányítana.    

Trump azonban bejelentette: „nem vesztegeti az idejét egy olyan vitára, amely ellenfelének megvédését szolgálja” – adja hírül a BBC. Hírek szerint az elnök azért is kerülné ezt a vitát, mert a moderátor, Steve Scully erősen Trump-ellenes újságíró. 

Joe Biden kampánystábja minderről úgy vélekedik, hogy Trump így próbál kibújni a járvány félrekezelése és a gazdasági visszaesés miatti felelősségvállalás alól.


HIRDETÉS

Most úgy tűnik, hogy kompromisszumos megoldásként október 22-én rendezik meg a vitát, bár még nem világos, hogy ez milyen formát ölt majd.Az első elnökjelölti vitát szeptemberben 30-án tartották, amely botrányosra és durván személyeskedőre sikeredett.

Címkék: Donald Trump, elnökjelölti vita, Joe Biden


HIRDETÉS
115-en elhunytak, 6360 új fertőzöttet találtak

115-en elhunytak, 6360 új fertőzöttet találtak

649-cel nőtt az aktív fertőzöttek száma, a gyógyultaké pedig 5596-tal – ám az ő esetükben szerdán adatszolgáltatási hibára hivatkozva nem közöltek adatot. A kórházban ápoltak száma 181-gyel, a lélegeztetőgépen lévőké pedig 16-tal csökkent.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest