Madarász Éva: Minél több mindent megismer egy gyerek, annál nyitottabbá válik

Madarász Éva: Minél több mindent megismer egy gyerek, annál nyitottabbá válik

Madarász Éva (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

 

Nem gondolom azt, hogy azért, mert a gyerek lát egy meleg párt, attól ő is meleg lesz – többek közt erről beszélt lapunknak adott interjújában Madarász Éva. A színésznő nemrég jött ki első regényével, a Hullámvasúttal, amiben központi szerepe volt a családi életnek, egy család széthullásának és az emiatt a kamaszgyerekekre nehezedő nyomásnak.

– Abban hiszek, hogy a gyerek minél több mindent megismer, annál nyitottabbá válik. És ha eljön az a pillanat, amikor döntenie kell, akkor fog tudni dönteni. És az a lelke mélyéből jön majd, nem abból, amit az apukájától és anyukájától hallott. Mert mondani bármit lehet a gyereknek – mondta Madarász Éva.

A színésznőt korábban színházi szerepeiről, szinkronmunkáiról ismerhettük. Többek közt ő a Scooby Doo egyik főszereplője, Vilma Dinkley állandó magyar hangja. Ennek kapcsán elmesélte, azt kérik időnként, hogy a gyerek vagy más szülinapjára mondjak el egy szöveget úgy, mintha Vilma lenne. De ezt nem szokta elvállalni, mert nem gondolja, hogy a munkát ennyire be kellene vinni a privát szférába. – Aminek jobban örülök, hogy vannak olyan emberek, akik teljesen váratlan szituációkban felismerik a hangomat. Állok a vásárcsarnokban, kérek húsz deka sajtot, és akkor felkiált az eladó csaj: Megan, Melrose Place! – elevenítette fel a színésznő.

• Mit gondol a mai magyar szinkront érő kritikákról?
• Mik voltak a tapasztalatai a karantén ideje alatt? Bezárkózott?
• Más volt ő tizenhat évesen, mint a mai fiatalok?

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!