Híd Jenő

Nézőpont kérdése

Nézőpont kérdése

„Belátom, kisfiam, szerény ez az ünnepi vacsora, és a körülmények sem a legfényesebbek. De közben gondolj csak bele, hogy nekünk, magyaroknak áldozatos munkával, lemondással mégiscsak sikerült az elmúlt években létrehozni egy új, keresztény tőkésosztályt.”
Szakirodalom

Szakirodalom

A Nemzethy Tankönyvkiadó bemutatja: Pintér Sándor: Nádpálca helyett gumibot. A korszerű oktatás alapelvei.
Mesterterv

Mesterterv

„Gyerekek, összeállt a kép! Az unió nem ad pénzt a tanároknak, ergo még hülyébbek lesznek a magyar emberek, ergo még jobban beveszik a szánalmas kormányzati propagandát, ergo még jobban utálják az EU-t, ergo az unió széttárja a kezét, hogy nektek akkor nincs pénz!”
Katar

Katar

„Na tessék, ennyit a jogvédők károgásáról! Még hogy az arab országokban nem foglalkoznak eleget a nőkkel! Sakk-matt, lipsikéim!”
Cukiságverseny ársapka idején

Cukiságverseny ársapka idején

„Ez nem fair. Most miért lett hirtelen a tyúk a családi kedvenc?” „Nem olvasol híreket? Majd ha a tojás helyett nyálas macskaszőrgolyókból lesz hiány az áruházak polcain, a te időd is újra eljön...”
Keresztény nemzet

Keresztény nemzet

„Kormányunk eltökélt abban, hogy hétköznapi helyzetekben is egyre gyakrabban kerüljenek elő a valláshoz kapcsolódó kifejezések. Ezt a célt szolgálják a téli áram- és gázcsekkek.”
Kis filozófus

Kis filozófus

„Édesapa, ha elfogynak a tanárok, ki fog vigyázni ránk, amikor a suliban vagyunk?” „Az iskolaőrök.” „De akkor mi lesz a különbség a büntetés-végrehajtás és a közoktatás között?”
Ellenszankció

Ellenszankció

„A Nyugat folyton elárul bennünket! Úgyhogy mától bojkott van! Ki is hajítottam a márkás villanyborotvámat. Elő a jól bevált orosz termékkel!”
Válaszcsapás

Válaszcsapás

Tűrhetetlen, erkölcsileg megengedhetetlen és nemzetellenes, hogy mindenféle kormányellenes jelszavak jellenek meg a középiskolások körében! Úgyhogy fokoznunk kell a fideszes képviselők jelenlétét az óvodákban. Elvágjuk az utánpótlást!
Bajban a kultúra

Bajban a kultúra

„Te, a Zozó bácsinak mi baja van?” „Szankcióbrüsszel miatt a polgi bezárat minden közintézményt télire. Zozó bácsi neje volt az egyetlen falusi asszony a magyar történelemben, aki tényleg elhitte, az ura mindennap könyvárba jár.”
Ráébredés

Ráébredés

Emlékszel, Kareszkám, mennyit szerencsétlenkedtem az iskolában az orosszal? '87-ben meg is buktam belőle! Ámde, nemrég megvilágosodtam! Az egész mögött semmi más nem állt, mint a számító nyugat olcsó machinációja! Már akkor keverték itt a fekáliát rendesen!