Híd Jenő

Van fejlődés

Van fejlődés

Most, hogy van internet, bármikor újra bámulhatjuk a régi pocsék szilveszteri műsorokat, a jó öreg ócska szocialista sorozatokat és az egykorvolt béna, kezdetleges reklámokat... NAGYON RETRÓ!
Keserű csalódás

Keserű csalódás

„El tudod te azt képzelni, hogy az elmaradt karácsonyi céges partik miatt mekkora mínuszban vagyok, ami a rossz emberi döntéseket, a lelkiismeretfurdalás-görbét és a szégyenindexet illeti?”
Nemes bosszú

Nemes bosszú

Özvegy Czafranghyné Dolmány Lívia akkor jött rá, milyen kellemetlen és bosszantó tud lenni, ha valaki felkészültség nélkül magabiztosan szakért, amikor befőzés közben lecsapott rá Dr. Selypegi Béla virológus, és kéretlenül kioktatta.
Szakmai önérzet

Szakmai önérzet

Szakmai szövetségünk határozottan elítéli, hogy mindenféle politikusok visszaéljenek a futóbolond, elmebeteg, és hasonló minősítésekkel Erről petíciót is fogunk írni… Amint erre végre lehetőségünk nyílik!
Ellenállás

Ellenállás

„Te, hát nem az van, hogy a drága urad öt éve nem iszik egy kortyot se?” „Azt mondja, Brüsszel végső csapásra készül, ő pedig nem fogja hagyni, hogy idegen hatalmak rátegyék a kezüket a titkos pálinkareceptjére.”
Populizmus kezdőknek

Populizmus kezdőknek

„Az emberek elitellenes hangulatban vannak. Ha hozni akarod a következő választást is, közéjük kell menned. Ott is van néhány!” „Te, és annyira szeretik tényleg ezt a krumpli nevű izét?”
A nagy terv

A nagy terv

„A főnök leküldte a »Gyilkos« fedőnevű titkos stratégiát, amivel jövőre szétzúzzuk az ellenzéket.

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”