Híd Jenő rajzos rovata

Nézőpont kérdése

Nézőpont kérdése

„Belátom, kisfiam, szerény ez az ünnepi vacsora, és a körülmények sem a legfényesebbek. De közben gondolj csak bele, hogy nekünk, magyaroknak áldozatos munkával, lemondással mégiscsak sikerült az elmúlt években létrehozni egy új, keresztény tőkésosztályt.”
Mesterterv

Mesterterv

„Gyerekek, összeállt a kép! Az unió nem ad pénzt a tanároknak, ergo még hülyébbek lesznek a magyar emberek, ergo még jobban beveszik a szánalmas kormányzati propagandát, ergo még jobban utálják az EU-t, ergo az unió széttárja a kezét, hogy nektek akkor nincs pénz!”
Katar

Katar

„Na tessék, ennyit a jogvédők károgásáról! Még hogy az arab országokban nem foglalkoznak eleget a nőkkel! Sakk-matt, lipsikéim!”
Keresztény nemzet

Keresztény nemzet

„Kormányunk eltökélt abban, hogy hétköznapi helyzetekben is egyre gyakrabban kerüljenek elő a valláshoz kapcsolódó kifejezések. Ezt a célt szolgálják a téli áram- és gázcsekkek.”
Kis filozófus

Kis filozófus

„Édesapa, ha elfogynak a tanárok, ki fog vigyázni ránk, amikor a suliban vagyunk?” „Az iskolaőrök.” „De akkor mi lesz a különbség a büntetés-végrehajtás és a közoktatás között?”
Válaszcsapás

Válaszcsapás

Tűrhetetlen, erkölcsileg megengedhetetlen és nemzetellenes, hogy mindenféle kormányellenes jelszavak jellenek meg a középiskolások körében! Úgyhogy fokoznunk kell a fideszes képviselők jelenlétét az óvodákban. Elvágjuk az utánpótlást!