Majka lefagyva áll Azahriah nyilatkozata előtt

Majka lefagyva áll Azahriah nyilatkozata előtt

Fotó: Facebook/Majka

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bántja Majkát, hogy Azahriah súlyos kritikát fogalmazott meg vele szemben az Instagram-oldalán. A Puskás Arénát háromszor megtöltő zenésznek az nem tetszett, hogy Majka a Puzsér-Ábrahám-konfliktusban az utóbbi mellett sorakozott fel. Majka védelmébe vette a Puzsér Róberttel szembeni fizikai erőszakot, szerinte az már régen kijárt neki. Mindezt lapunk munkatársa szerdán úgy kommentálta az Ábrahám Róbertet megszólító Facebook-bejegyzésében: „hadd gratuláljak neked Majka papa elismeréséhez: így nő össze, ami összetartozik. Ha ennél is közelebb kerültök egymáshoz, majd meglátjátok, még mennyi közös van bennetek”. Azahriah pedig azt írta, szerinte Majka sosem volt intelligens, és tökéletesen illeszkedik a NER-be. A reakciójáról itt írtunk részletesen.

Azt már Ábrahám Róbert is felemlegette szerda este, hogy Majka elsők közt védte meg Azahriah-t a Toi-Toi-sztorit követően. Majka is ezt idézte fel Facebook-oldalán, egyben szóba hozta, hogy korábban pozitívan nyilatkozott a fiatal zenészről, és mindenkinek azt mondta, ne irigykedjenek, hanem nézzék meg, mit csinál másként, mint ők. A rapper-műsorvezető hozzátette, a gyerekei is óriási rajongók, koncertekre vitte őket, ahol kuncsorogtak egy képéért, majd büszkén osztotta meg, hogy otthon nem apa a sztár.

Az előbbiek persze nem zárják ki Majka szerint sem, hogy Azahriah ne gondolja róla az ellenkezőjét. Mégis rettentő rosszul esik neki, hogy úgy nyilatkozik róla, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lenne, aki csak helyezkedésben és érdekei pénzre váltásában jó. Majka felemlegette azt is, hogy ezerszer léptek fel együtt egy helyen, „tényleg úgy tűnt, mintha a karrierem ebből állna?”

A rapper számára az a legnagyobb talán, Azahriah posztjában miért emlegette fel a NER-t. „Pont szarok Ábrahámra, az Ábrahám-félékre, pont szarok Puzsérra, és pont szarok a NER-re. A tököm tele a propagandamantrával, a nerezéssel, az ellenzékes tiszázással. Kedves Azi!! Ne moss engem össze semmilyen politikai formációval” – üzente Majka, megjegyezve ezt is, hogy huszonkét éve van már a pályán, ezalatt jöttek-mentek pártok és miniszterelnökök. Pont ezt a 22 évet kívánja a 22 éves Azahriah-nak is.