Civilruhás nyomozók tepertek le egy férfit Ferihegyen

Civilruhás nyomozók tepertek le egy férfit Ferihegyen

A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasterminálja (Fotó: Jorge Franganillo/Flickr)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Filmbe illő rendőrségi rajtaütés történt kedd reggel tizenegy óra körül, a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren – értesült a Magyar Hang. Forrásunk szemtanúja volt annak, hogy három – látszólag átlagos turistának tűnő férfi – váratlanul a földre teper egy negyediket az A5-ös kapu közelében. Gyorsan kiderült, hogy civil ruhás nyomozók akciójáról van szó, akikhez percek alatt tucatnyi egyenruhás kollégájuk is csatlakozott. A lapunknak nyilatkozó utas szerint végül közel 20-an kísérték ki a reptérről az elfogott férfit.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük az Országos Rendőr-főkapitányságot, ahol részben megerősítették a történteket. „… tájékoztatjuk, hogy 2024. szeptember 3-án délelőtt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai hajtottak végre elfogást. Az esetről a későbbiekben a rendőrség honlapján adunk részletesebb tájékoztatást” – írta a rendőrség sajtóosztálya. Nem reagáltak ugyanakkor arra a kérdésünkre, hogy az elfogott férfit mivel gyanúsítják, vannak-e feltételezett bűntársai is.

Frissítés: szerda reggel közölte a rendőrség, hogy kit fogtak el, a részeteket itt olvashatja.