Inkább vele mentem! – képeken Orbán és Scwarzenegger találkozása

Inkább vele mentem! – képeken Orbán és Scwarzenegger találkozása

Orbán Viktor és Arnold Schwarzenegger találkozott a Karmelitában 2024. szeptember 14-én. (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vasárnap reggel Orbán Viktor több képet is megosztott a Facebook-oldalán arról, hogy találkozott Arnold Schwarzeneggerrel Budapesten. Szombaton ugyanis a Terminátor-filmek sztárja és Kalifornia állam volt kormányzója meglátogatta a miniszterelnököt a Karmelitában.

A képek, illetve egy videó tanúsága szerint Orbán üdvözli a Karmelitába látogató színészt: „a főparancsnok!” – ezzel a felkiáltással üdvözölte Schwarzenegger, aki a kormányfőt a „barátjának” nevezte. Ezután kölcsönösen dedikálták egymásnak a könyveiket, majd a miniszterelnök kisbuszával elvitte Schwarzeneggert edzeni Flex Gym konditerembe, ahol életnagyságú Terminátor-szobor fogadja az edzésre érkezőket. – Budapesten a legjobb kiszolgálást kaptam. Orbán miniszterelnök elvitt egy körre az autójával. Jó sofőr, mindig pontos – mondta a videóban a színész. Orbán Viktor egy ideje újra edz, állítólag 16 és 24 kilós kettlebellekkel.