Magyar Péter: A Tisza megindult a Dunához

Magyar Péter: A Tisza megindult a Dunához

A Tisza Párt önkéntesei és egyes tagjai, Magyar Péter vezetésével, elindultak segédkezni az árvíz elleni készülődésben, 2024. szeptember 15-én. (Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Tisza megindul a Dunához, lapátok, homokzsákok, gumicsizmák felpakolva – írja Magyar Péter friss Facebook-feljegyzésében.

A párt több tagja és önkéntese indult útnak vasárnap reggel, hogy segítsen a Komárom-Esztergom megyei Neszmély és Dunaalmás térségében kialakult árhullám elleni védekezésben. Először Neszmélybe érkeznek, és a helyiek iránymutatása alapján fognak segédkezni. Szándékaik szerint rugalmasan alkalmazkodnak az igényekhez, ha máshol lesz szükség a segítségükre,  akkor a folyó másik szakaszán segédkeznek. Mint hozzátette, hétfőtől már Budapest környékén is elindul az aktív védekezés, miután az elmúlt évtized legnagyobb árvize közeledik a főváros felé.

A párt vezetője még szombati posztjában elárulta, több vállalkozó valamint magánszemély is a segítségüket kérte a közelgő árvízzel szembeni védekezés kapcsán: „Szeretnénk aktívan kivenni a részünket a védekezésben és rátok is számítunk.” 

Címkék: árvíz, Magyar Péter