Már gyülekezik a Fidesz holdudvara Kötcsén

Már gyülekezik a Fidesz holdudvara Kötcsén

Szentkirályi Alexandra Kötcsén (Fotó: Szentkirályi Alexandra / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rotyog a halászlé – jelentette be Kötcséről jelentkezve Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa közösségi oldalán. A kormánypártok és holdudvaruk szombaton tartják szokásos kötcsei pikniküket a Dobozy-kúriában, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is felszokott szólalni. Ugyan a kormányfői beszéd zártkörű, de utólag ki szoktak szivárogni annak részletei. Az atv.hu korábban arról számolt be, az idei rendezvény mottója az, hogy „Legyen már béke!”. A helyszínen néhány ellentüntető is jelen van. 

Sajtóbeszámolók szerint már több ismert Fideszhez kötődő személy megérkezett Kötcsére, mások mellett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Kövér László házelnök, Takács Péter egészségügyi államtitkár, Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár, Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, Tuzson Bence igazságügyi miniszter, Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója, Nemcsák Károly színész, Bencsik András, a kormánypárti Demokrata főszerkesztője, Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, Nagy Feró énekes. 

Címkék: Orbán Viktor, Kötcse