RTL: Majkának joga van a véleményéhez

RTL: Majkának joga van a véleményéhez

Majka (Fotó: Facebook/Majka)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az RTL szerint Majkának magánemberként, a csatornától függetlenül, joga van a véleménynyilvánításhoz – így reagált a televízió arra, hogy Majka a Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert közti konfliktus kapcsán hitet tett a fizikai erőszak jogossága mellett. A Telex kérdezett rá a tévé véleményére azzal kapcsolatban, hogy az X-Faktor következő évadának mentora a Facebook-oldalán azt írta: Puzsér megérdemelte, hogy Ábrahám Róbert megüsse őt.

Majoros „Majka” Péter szerint Puzsér korábban verbálisan bántalmazta Ábrahámot, sőt, „nemcsak őt, a fél országot”. A rapper-műsorvezető szerint „aztán, ikor mégiscsak pofán vannak vágva, akkor meg megy a rapli, hogy ezt mégis hogy merte megtenni a másik”. Majka szerint nincs rendben, hogy ezek után azt veszik elő, aki a fizikai erőszakot elkövette.

Az RTL a Telex érdeklődésére azt válaszolta: „Az RTL minden képernyőséhez hasonlóan Majkának is joga van a véleménynyilvánításhoz magánemberként, az RTL-től függetlenül.”

A Pesti Srácoknál dolgozó Ábrahám Róbert pénteken ütötte meg Puzsér Róbertet, miután lapunk publicistája a Facebookon tett közzé egy általa szatirikus gúnyiratként hivatkozott posztot. Ebben arra kérte Ábrahámot, ne zaklassa többet őt, mindezt azon ironizálva, mintha szeretők lettek volna. Ábrahám ezt követően először a Spirit FM-hez hajtott, majd a Tűzoltó utcánál találkozott Puzsérral, ahol megütötte őt. Munkatársunk feljelentést tett, majd a Magyar Hangnak el is mesélte, mi történt pontosan. Ábrahámot azóta a rendőrség elő is állította, és kihallgatta. Puzsér időközben közzétette a fizikai atrocitásról készült hangfelvételt. A kormánypárti nyilvánosságban azóta többen védelmükbe vették a fizikai erőszakot. Így tett a Pesti Srácok több publicistája, Kertész Dávid és Bálint Botond is.

Majka két éve már kilátásba helyezett fizikai erőszakot, miután a publicista egy Index-véleménycikkben bírálta őt. Puzsér ezt követően reagált arra is, hogy a rapper azt írta neki: „Nem lehet ám mindig két pornhub recskázás közt a billentyűzet szent védelme mögé bújni. Nem szeretnék neked csalódást okozni, miként viselkedik egy »gengszterrapper«, mikor egy hozzád hasonló, testnevelésből felmentett hólyag ócsárolja.” Majka emellett az Indexen is válaszolt Puzsérnak, ott némileg szofisztikáltabban fogalmazva: „Nehéz egy olyan emberrel vitába szállni, aki az érveléseivel semmi mást nem akar elérni, csak egy újabb konfliktust. Puzsér Róbert ennek fekete öves nagymestere.”