Puzsér Róbert közzétett egy hangfelvételt a megütéséről

Puzsér Róbert közzétett egy hangfelvételt a megütéséről

Puzsér Róbert publicista (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mint arról beszámoltunk, a hét végén a Pesti Srácoknál dolgozó Ábrahám Róbert megütötte Puzsér Róbertet. A publicista most megosztott egy hangfelvételt az esetről.

Az ügy előzménye, hogy Puzsér pénteken a Facebook-oldalán közzétett egy bejegyzést, amit szatirikus gúnyiratnak nevezett utóbb. Ebben a posztban Rostás Tiborként hivatkozott Ábrahámra, továbbá úgy írt magukról, mintha korábban szexuális viszonyuk lett volna, Ábrahám pedig azóta zaklatná. Aztán találkozóra hívta Puzsért, aki el is ment a Tűzoltó utcába. „Odajött hozzám, és azzal kezdte: »na, figyeljél ide, te f.szszopó, ne röhögjél, mert megbaszom a szádat.« Úgy fogalmaz utólag, hogy próbálta visszafogni magát, de sajnos nem sikerült, mert én őt provokáltam. Miközben azzal indított, hogy leparkolt szembe az egyirányú Tűzoltó utcában, majd azt akarta, hogy szálljak be az autójába. Mondtam, hogy természetesen nem teszem. Ezután következett a fenti mondata. Ekkor tettem fel magamnak a kérdést: ezért jöttem ide találkozni ezzel az emberrel? Megpróbáltam ott hagyni, ő viszont megfogta a karomat. Felszólítottam, hogy azonnal engedjen el. Megtette, akkor én megpróbáltam elindulni, mire ő pofán vert” – idézte fel a történteket Puzsér Róbert a Magyar Hangnak szombaton.

A felvételből hallatszik, hogy Ábrahám Puzsér szidalmazásával kezdett, majd kölcsönös káromkodás is volt, az ütés után pedig Puzsér figylemeztette, hogy ezzel mindne határt túllépett és lesznek következmények. Ábrahám erre azt ismételte többször is, hogy „Robi, Robi, Robi, ne legyél negatív”. 

Ábrahám Róbert a videó megjelentetése után azt írta a Facebookon, hogy ez megvágott felvételt, amit nem csak tartalmilag, de időrendileg is módosítottak. Emellett szerinte ez azt bizonyítja, hogy Puzsér hazudott, amikor azt mondta, hogy nem videózta le egy embere az esetet, ahogy Ábrahám állította. „Tedd ki a videót is, te koszos vamzer, és hagyd abba végre a picsogást. Viseld férfiként, ahogyan én is férfiként viselem a következményeket. Méltó vagy a gazdádhoz” – fogalmazott a posztban.

Ábrahám Róbert eredetileg így írta le a történteket a Facebook-oldalán: „Abban a tudatban érkeztem meg, hogy majd beülünk valahova, hiszen pár perccel korábban még higgadtan beszélgettünk a telefonban. Erre Puzsér felszívva magát, kihúzott háttal elindult felém, mint, aki brenkó. Majd beleállt közvetlen az arcomba. Nem nagyon hatott meg a dolog, teljesen emberi módon próbáltam neki elmagyarázni, hogy bár nem beszéltem erről sehol, de egy hete vesztettük el a kis babánkat, és ebben az állapotban kell a a családomnak és a gyerkeim az ő mocskolódást olvasnia. A legkisebb emberi reakciót sem mutatta. Közben oldalra fordulva láttam, hogy a kis barátja továbbra is veszi, és arra kértem, hogy ne játssza magát tovabb a kamerának, hanem vagy üljünk be az autóba, vagy keressünk egy helyet, de ne csináljon jelenetet. Ekkor méginkább a kamerának játszva elakart viharzani - hiszen a felvétel már meg volt, hogy ő feszengve odaállt - én pedig a keze után nyúltam, hogy azért hadd mondjam már végig, amit elkezdtem. És ekkor a meglökte a kezemet, amire reflexszerűen felpofoztam, ő pedig sikítani kezdett. Majd elszaladt a rendőrségre.”