Pottyondy Edina: Lázár János is csak egy kósalajos, jól szabott öltönyökben

Pottyondy Edina: Lázár János is csak egy kósalajos, jól szabott öltönyökben

Pottyondy Edina az influenszerek által a gyermekvédelem érdekében szervezett tüntetésen, a Hősök terén (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb videóval jelentkezett kedden Pottyondy Edina humorista, amelyben többek közt arról beszélt, hogy a szerinte „életveszélyessé” vált Lázár János egy „teflonember, akire nem tud ráégni” semmi, a videó egy pontján pedig még Kósa Lajosnak is nevezte őt. Utóbbi kapcsán később egy bejegyzésben fejtette ki Pottyondy szerdán a közösségi oldalán, hogy mire is gondolt.

– Sokan írtak, hogy Kósa Lajossal kevertem Lázár Jánost a tegnapi videóban. Elnézést kérek, én abban a hitben voltam, hogy a csengeri örökösnő után Kósa Lajos szimbóluma lett a mohó, buta, gátlástalan politikus archetípusának. Amikor azt mondom, hogy erre a „kósalajosra” bízni a MÁV-ot, azt úgy értettem, hogy Lázár is csak egy kósalajos, jól szabott öltönyökben. Az bezzeg nem tűnt fel SENKINEK, hogy a Rákay Filip filmnek nem Talpra magyar a címe, hanem Most vagy soha – írta a humorista.