Szabó Antal

Aranytartalék

Aranytartalék

Szó sincs itt agymosásról, nem hiszek ebben, függés van, hierarchia a falvakban, és félelem. Nem a tudatlanság, hanem a tájékozatlanság löki őket a helyi földesúr (polgármester) karjaiba.
A Főnök gondterhelt

A Főnök gondterhelt

A Vezér most otthon ül az ágy szélén, trumpos hálóingét meglebbenti a hajnali szellő, kezén számolja az eltapsolt milliárdokat, számba veszi, kitől kérhet kölcsön, és egyáltalán, meddig csinálhatja még ezt. Ez a kis „baloldali belügy” alaposan beleköpött a levesébe.
Másnapi végítélet

Másnapi végítélet

Június 10-én eljön a másnap, csupán az derül ki, hogy kétmillió honfitársunk ismét elhiszi-e azt a marhaságot, amit 2022-ben ilyentájt közel másfél millióval többen csont nélkül bevettek. A háborús riogatásról beszélek.
Gyűlöletipar

Gyűlöletipar

A gyűlöletipar virágzik Magyarországon. Üzemanyaga a közpénz, dolgozói a propagandamédia alakjai, fogyasztói a megtévesztett tömegek.
Az első fecske faluhelyen

Az első fecske faluhelyen

Olyan helyeken jár Magyar Péter, ahol „tévéből jövő” közéleti személyiség nemigen fordult meg mostanában. Ahol 14 éve megállt az idő, most emberek kezdtek el vitázni, elmélkedni: „lehetne esetleg jobb is annál, mint ami most van”.
No de mi lesz utána?

No de mi lesz utána?

Akik „szakértő” gazdaságpolitikájukkal államcsőd felé kormányozzák az országot, bukni fognak, de az adósság itt marad utánuk. Ezzel a halom hátralékkal mit teszünk vajon?
Tiborcz Market

Tiborcz Market

Sok százezres tömeg biztosítja saját létfenntartását, (szó szerint) ennivalóját a német-osztrák diszkontok szortimentjéből. Számukra ezen üzletek „lölősítése” egyenlő lenne a végítélettel.
Áruló vagyok

Áruló vagyok

Áruló vagyok-e azért, mert nem úgy képzelem el magam és szeretteim jelenét és jövőjét, ahogyan ez az ember megszabná nekem?