Szabó Antal

Kihagyott ziccer?

Kihagyott ziccer?

Hagyni kellene már a csudába a migránsozást meg a melegezést, és ahogyan évek óta szajkózom, a vidéki leszakadó réteg, a falusi szegény emberek valós problémáival kellene foglalkozni. Legalább eljönni hozzájuk, meghallgatni őket.
A falu Bigéje

A falu Bigéje

„Na, csak ne bántsd a polgármestert, kemény munkával érte el mindazt, amit elért. Nézd meg a falut: látsz egyetlen migránst is? Vagy ilyen átoperált ovisokat? Nem, ugye? Ezt mind neki köszönhetjük.”
A népkonyha mint a gazdasági csoda jelképe

A népkonyha mint a gazdasági csoda jelképe

Hát eljutottunk ide is, országunknak büszkének kell lennie, hogy egyre több népkonyha nyílik a lakosság részére, nyilván azért, mert dübörög a gazdaság, nő a GDP, szétrobbannak a forintoktól a folyószámlák.
Az étolaj

Az étolaj

Kétféle egyliteres változat volt, az egyik 699 forintba került, a másik 649- be. Az utóbbi árcédulájára meredt a tekintete, motyogott valamit, majd lassú mozdulatokkal, óvatosan körülnézve, kiemelt egy szürke zsebszámológépet a kabátja zsebéből.
Lajos-Faktor

Lajos-Faktor

Néhány napja amolyan mazochista indíttatásból végigküszködtem magam a PÁRT csöcséből közpénzt szopogató kormánypárti influenszerek videói között. Ennyi dilettáns, beszélni, írni nem tudó idétlen antititánt.
Ennyit ér egy élet

Ennyit ér egy élet

Michael Keaton a World Trade Center elleni támadásban életét vesztett közel hatezer áldozat hozzátartozóinak nyújtandó kártérítés ügyében harcol önmagával, az elhunytak rokonaival, és a kapzsi politikusokkal.
Alsó tagozat

Alsó tagozat

„A lényege ennek az aláírásgyűjtésnek az, hogy az ország egyik fele utálja a másikat, ezt szeretnék elérni, tudod? Igen, itt az a cél, hogy magyar emberek magyar embereket gyűlöljenek.”
Família Kft.

Família Kft.

Állami milliók falunapi felhasználásáról, uniós térkőprojektekről, közbeszerzési folyamatok nyerteseiről tárgyalhatnak, netán két falat meggyes piskóta között: dönthetnek!
Végnapjait éli a liberális demokrácia?

Végnapjait éli a liberális demokrácia?

Egy könyv a tekintélyelvű rendszerek születéséről és természetrajzáról, Orbán illiberalizmusán, Putyin autokráciáján, Trump Twitter-kormányzásán, és Hszi Csin-ping hitelközpontú gyarmatosításán keresztül.
Megint jőnek, posztolgatnak

Megint jőnek, posztolgatnak

Bedurrantották a közösségimédia-motort a kormánypárti képviselőjelöltek, de írhatjuk úgy is, dolgoznak végre picit, pörgetik a benzinkártyákat, igyekeznek, nagy a tét, sőt óriási, hiszen a rácsok mögött nem lehet csak úgy „jőni és posztolgatni”…
Két Magyarország

Két Magyarország

Jellemző a honi médiaviszonyokra, hogy az általunk felkeresett falatozókban, éttermekben, kisboltokban elvétve találtunk kritikus hangvételű médiatermékeket, propaganda-kiadványokat annál többet.

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”