Szabó Antal

Levél a jövőből

Levél a jövőből

Az osztálytermekbe kikerültek a Putyin-portrék, szigorúan ugyanolyan nagyságban és keretezéssel, mint az Orbán-képek, elindult a „Ki tud többet az Orosz Föderációról”, Rákay Phillip filmet forgat Szergej Sojguról.
Halványvörös Hadsereg

Halványvörös Hadsereg

A Szovjetunióból Oroszország lett, ám a fiatalkori agymosó propaganda tanításai az orosz haderő félelmetes mivoltáról, legyőzhetetlenségéről az én korosztályom számára (is) megmaradtak.
Fehéroroszország 2.

Fehéroroszország 2.

A Fidesz–KDNP–Mi Hazánk parlamenti többsége 71 százalékos. Ez a százalékos többség közelít, de még 8 százalékkal elmarad Lukasenka legutóbbi, majd’ 80 százalékos választási támogatottságától.
Nemváltó bukta

Nemváltó bukta

6-7 milliárdunkba és a szavazóbizottsági tagok végtelen türelmébe került az elmúlt 12 év legaljasabb médiapropagandájával felvezetett szavazás, és most alig lehet tudni valamit a kormányzati körökből, hogy miképpen tovább, mire is elég ez az érvénytelenség.
Nernia krónikája 7.: A feláldozhatók

Nernia krónikája 7.: A feláldozhatók

Úgy tűnik, az összes bukott balek esetében ugyanaz az ügymenet, a párt beáldozza őket, hogy azért lássa a nép, hogy létezik független igazságszolgáltatás, de a parlamentben muszáj még azért dolgozniuk a szavazógombot nyomogató ujjaknak.
Drónok árnyékában

Drónok árnyékában

Minek kell történnie, hogy észbe kapjanak Nagyjaink, és az egyesült ellenzék folyamatos gyalázása, valamint a rezsicsökkentés simogatása helyett végre azzal törődjenek, amivel megbízta őket több mint kétmillió választópolgár: a biztonságunk szavatolásával?
Civis Honoris Causa

Civis Honoris Causa

Tény, hogy a világ tűzbe borításával fenyegetődző, civileket rakétázó, független államokat riogató elnök még mindig, most is, ebben a szent pillanatban is a Debreceni Egyetem díszpolgára.