Novák Katalin esete a „takarékos állammal”

Novák Katalin esete a „takarékos állammal”

Köztársaági elnök aláírás közben (Fotó: Novák Katalin Facebook-oldala)

És még gazdasszony is jár neki… Valamint egy kommunikációs munkatárs, egy személyi titkár, illetve e kettő igazgatására, terelgetésére, munkájának ellenőrzésére egy titkárságvezető. A hírek szerint egyelőre a gazdasszonynak még nincs főnöke, egy amolyan gazdasszonyvezető, de várjuk ki a végét. Ha sokat ficánkolunk itt, akkor még a leendő gazdasszonyvezető és a már kinevezett titkárságvezető munkájának koordinálására is kineveznek valakit, egy amolyan személyzeti főnököt, és így lesz a most négyfős siserehadból hatfős, majd nyolcfős, tízfős és így tovább. Hiszen az állami büdzsé mindent elbír. Természetesen Novák Katalin bukott köztársasági elnök kis csapatáról van szó.

A személyzet tagjai extra fizetésért (a gazdasszony 700 ezres fizetése egy diplomás ápoló bérét is túlszárnyalja, a többi kivételezett milliós juttatásáról nem is beszélve), high-tech munkakörülmények között, a milliárdokért felújított Szabad György Irodaházban, saját kis „kuckóikban” reszelgetik a körmüket egyelőre. Bár lehet, hogy már munkát is végeznek, de azt bizonyosan nem kötik az orrunkra, mi csak fizessük a gazdasszonyt meg Katalin rezsijét. Áder János is kitalálta a maga fedősztoriját a luxusvillához, hiszen a környezetvédelem prókátoraként lubickol a közpénzfürdőben, biztosan Novák Katalinban is alakul már a mese, amit a plebejusoknak be lehet adni a guruló forintokért cserébe.

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap május 16-ig kapható 2024/19. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!