Marabu

Előrejelzés

Előrejelzés

Csak óvatosan, nyáron a vízpartokon sok veszély leselkedik a család tagjaira! Erős UV-sugárzás. Mélyvíz. Belépőjegyek. Fagyi, palacsinta, lángos, sör árak. Tengerparti csúszós kövön váratlanul hanyatteső forintárfolyamok.
Magyar népmese

Magyar népmese

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy (titkosítva 50 évre). Egy nap gondolt egy nagyot, elindult szerencsét próbálni. Ment, mendegélt, találkozott a (titkosítva 75 évre). Uramfia, ekkor (titkosítva 225 évre).
Alsós matek

Alsós matek

Mit tetszik szólni ehhez a drágasághoz? Egy adriai yacht már félmilliárddal is több, mint tavaly ilyenkor. Mit tetszik mondani? A parízer is fölment? Azt a mindenit! Muszáj előre gondolkodnunk: be kell spájzolni Rolexből, kastélyból, Lamborghiniből...
Extraadó

Extraadó

„Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk” – hallhattuk annak idején az őszödi beszédben. Most is ezt lehetne hallani, ha mondaná valaki.
Pssszt!!!

Pssszt!!!

„Na de hogy a Tóni alá kerültek a titkosszolgálatok?!” „Logikus. Ha nyomoznia kell a sok sötét ügy után, semmit sem tud majd eltitkolni saját maga elől.”
Humán tárcák

Humán tárcák

„Egészségügyi Minisztérium? Oktatásügyi Minisztérium? Kicsit túl vannak értékelve az efféle brüsszelista igények. Viszont egy önálló hatáskörű Oligarchahizlalás-ügyi Minisztériumra azért mégiscsak szükség lett volna.”
Propagandisztán

Propagandisztán

Jogi értelemben a legális tudatmódosító hatású pszichotrop anyagokat nem nevezzük kábítószernek. Nem jogi értelemben viszont attól még prímán kábíthatnak.
Soraink

Soraink

Piros, fehér, zöld: ez a magyar föld. Piros, fehér, hupikék: árát megint emelték. Piros, fehér, narancssárga: ez árstopos, az meg drága.
Győzelem napja

Győzelem napja

„A háború annyi elviselhetetlen megpróbáltatást, gyászt és könnyet hozott, hogy lehetetlen elfelejteni” – mondta Putyin egyik beszédében. Ne zavarodjunk össze: egy elmúlt háborúról beszélt.
Jogállamisági

Jogállamisági

Na de mégis! Hát mi köze van ahhoz az EU-nak, hogy ki teszi zsebre azt a pénzt, amit adnak?! Hát amint ideadták, az már nem az ő pénzük, hanem a miénk, mi döntünk arról, melyik zsebbe kerüljön, ez a nemzeti szuverenitás lényege.
Folyt. köv.

Folyt. köv.

Nem sikerült lezárni az Orbán-korszakot. Még hagyján, de nem sikerült lezárni a Gyurcsány-korszakot sem. Sőt, ha szigorú akarok lenni, be kell valljam: nem sikerült lezárni a Kádár-korszakot, de még a Horthy-korszakot sem.
Zavartalanul

Zavartalanul

A TASzSz jelenti: A Kreml szerint Putyin bizakodását fejezte ki, hogy „a nehéz nemzetközi helyzet ellenére a kétoldalú partnerségi kapcsolatok további fejlesztése teljes mértékben megfelel Oroszország és Magyarország népeinek érdekeinek”.