Marabu

Szivárgások

Szivárgások

Mindenki nyugodjon le, az is előfordulhat, hogy azzal mond igazat egy politikus, hogy minden szava hazugság. Sőt, hazudni is lehet úgy, hogy minden részletében igaz. Nehéz mesterség a politika, de akinek van adottsága hozzá, beletanul.
Vadkeleti sztori

Vadkeleti sztori

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy legény, aki elindult aranyat ásni. A szerencse hozzá szegődött: apósa kertjében aranybányára bukkant. Néhány röpke év alatt annyi aranyrögöt ásott ki, hogy saját bankot kellett vennie, legyen hol tartani.
Vegyes váltó

Vegyes váltó

Bajusz szempontjából visszalépésnek tartom a jelölést, fülbevaló szempontjából viszont előrelépés. Habár… Ha jobban megnézem azokat a fülbevalókat, lehet, hogy mégis inkább visszalépés. De ha meg azt a bajuszt nézem, akkor lehet, hogy a hiánya határozott előrelépés…
Kiskarácsony

Kiskarácsony

Ha a demokrácia csak annyiban merülne ki, hogy kire hány százalékban szavaztak, akkor vita nélkül Putyin a világ legdemokratikusabb politikusa, mert neki már megvolt az ötharmad is.
Völ-NER

Völ-NER

Na de hogyha most lemondott szegény, akkor ki fogja aláírni azokat a papírokat, amik engedélyezik, hogy a Pegasusszal ezentúl már őt is megfigyeljék? Nem kapkodni kell, hanem előbb gondolkodni, aztán aláírni, és csak azután lemondani!
A párt ökle

A párt ökle

„Reggelig kérem az asztalomra azoknak a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyeknek a listáját, akik szándékosan félreértelmezik a szavaimat, azt állítva, hogy őket nevezem nemzetbiztonsági kockázatoknak!”
Idősíkok

Idősíkok

„A népek hamar felejtenek, de nekem még megvan a Magyar Vizsla minden száma, én még emlékszem, mi is az a luxuskormányzás, a korrupció, a milliós végkielégítések, a magánrepülőgép… Na ez az, amiről okvetlen tájékoztatni kell a népet, Lalikám”!

Látóhatár

Európa Határainak Hős Megvédője, hol vagy? Állj ki a pódiumra, és emeld fel a szavad! Mondd a szemükbe! Csapj oda az asztalra! Vagy mittudomén, csinálj valami ilyesmire emlékeztető apró mozdulatot, vagy valami.
Hip(p)okriták

Hip(p)okriták

„Na?! Sikerült már a Pegasus-ügyben megtalálni a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szálat?!”
Baráti jobb

Baráti jobb

Bal-jobb, bal-jobb… Hát így még csak-csak halad valamelyest előre az ország. Na de szélsőbal-szélsőjobb, szélsőbal-szélsőjobb?!... Ilyen lépésekből haladás nem, hanem csak valami tántorgás lesz.
Bebetonozódás

Bebetonozódás

Volt egy asztal meg egy főügyészi szék. Tovább is van, mondjam még? Mondjad! Volt egy médiahatóság meg sok alapítványféleség. Tovább is van, mondjam még? Mondjad! Volt egy ellensúly meg egy fék. Tovább is van, mondjam még?
Szabad út

Szabad út

Vannak, akik a változásért mennek az utcára. Vannak, akik a változás ellen. Miért is ne, hiszen zsákutcában is lehet menetelni. Egészen a falig. Sőt, helyben járni még ott is lehet, ha tetszésünk úgy tartja, akár még díszlépésben is.

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”