Marabu

Szivárgások

Szivárgások

Mindenki nyugodjon le, az is előfordulhat, hogy azzal mond igazat egy politikus, hogy minden szava hazugság. Sőt, hazudni is lehet úgy, hogy minden részletében igaz. Nehéz mesterség a politika, de akinek van adottsága hozzá, beletanul.
Vadkeleti sztori

Vadkeleti sztori

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy legény, aki elindult aranyat ásni. A szerencse hozzá szegődött: apósa kertjében aranybányára bukkant. Néhány röpke év alatt annyi aranyrögöt ásott ki, hogy saját bankot kellett vennie, legyen hol tartani.
Vegyes váltó

Vegyes váltó

Bajusz szempontjából visszalépésnek tartom a jelölést, fülbevaló szempontjából viszont előrelépés. Habár… Ha jobban megnézem azokat a fülbevalókat, lehet, hogy mégis inkább visszalépés. De ha meg azt a bajuszt nézem, akkor lehet, hogy a hiánya határozott előrelépés…
Kiskarácsony

Kiskarácsony

Ha a demokrácia csak annyiban merülne ki, hogy kire hány százalékban szavaztak, akkor vita nélkül Putyin a világ legdemokratikusabb politikusa, mert neki már megvolt az ötharmad is.
Völ-NER

Völ-NER

Na de hogyha most lemondott szegény, akkor ki fogja aláírni azokat a papírokat, amik engedélyezik, hogy a Pegasusszal ezentúl már őt is megfigyeljék? Nem kapkodni kell, hanem előbb gondolkodni, aztán aláírni, és csak azután lemondani!
A párt ökle

A párt ökle

„Reggelig kérem az asztalomra azoknak a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyeknek a listáját, akik szándékosan félreértelmezik a szavaimat, azt állítva, hogy őket nevezem nemzetbiztonsági kockázatoknak!”
Idősíkok

Idősíkok

„A népek hamar felejtenek, de nekem még megvan a Magyar Vizsla minden száma, én még emlékszem, mi is az a luxuskormányzás, a korrupció, a milliós végkielégítések, a magánrepülőgép… Na ez az, amiről okvetlen tájékoztatni kell a népet, Lalikám”!

Látóhatár

Európa Határainak Hős Megvédője, hol vagy? Állj ki a pódiumra, és emeld fel a szavad! Mondd a szemükbe! Csapj oda az asztalra! Vagy mittudomén, csinálj valami ilyesmire emlékeztető apró mozdulatot, vagy valami.
Hip(p)okriták

Hip(p)okriták

„Na?! Sikerült már a Pegasus-ügyben megtalálni a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szálat?!”
Baráti jobb

Baráti jobb

Bal-jobb, bal-jobb… Hát így még csak-csak halad valamelyest előre az ország. Na de szélsőbal-szélsőjobb, szélsőbal-szélsőjobb?!... Ilyen lépésekből haladás nem, hanem csak valami tántorgás lesz.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

AZ ÉLET MEG MINDEN PODCAST – Máté Gábor

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Szilveszteri különkiadás