Marabu

Missziós terület

Missziós terület

„Hallom, a messzi nagyvilágban Eucharisztikus Kongresszus van.” „Messzi?!... A Hősök terén!” „Épp ezt mondom, valahol a messzi nagyvilágban!”
Röpcsi

Röpcsi

„Hogy áll a kezében az a tálca, közlegény? Mi lesz majd a valódi bevetésen? Ha ráz a gép, a végén még a nyaralni induló miniszterelnök ölébe önti azt a kávét!!!”
Lábalgatás

Lábalgatás

Kilábalásra mindig akkor merül fel az igény, amikor előtte belábalás történt. Sikeres kilábalásra pedig csak abban az esetben nyílhat remény, ha legalább a belábalást már abbahagyják.
Múlt, jelen, jövő

Múlt, jelen, jövő

„Augusztus húsz, Robika, az államalapítás ünnepe!” „De jó! Államot fogunk alapítani?!” „Dehogy, Robika. Már meg van alapítva, és azt ünnepeljük.” „Hááát… Pedig ahogy elnézem, talán nem ártana újraalapítani!”
Lesz itt rend!

Lesz itt rend!

„Összpontosítson a súlyos ügyekre: nézzen utána, miért hívnak Micinek egy mackót, ha egyszer fiú!” „És… És… Te jó ég! Micsoda perverzió! Egy egyedülálló öreglegény manócska örökbefogad egy árva kismalacot?”
Szezonunk

Szezonunk

„Megnéztem a büfében az árakat. Estig ki ne engedd a vízből a gyerekeket, apuci!” „Résen leszek, hoztam magammal botot, anyuci!”
Píár

Píár

„Príma! Ezekkel a szerény, hokedliről, kislábasból kanalazott krumplis tésztás fotókkal ellensúlyozzuk majd a fészbukon a hatvanpusztai milliárdos építkezés miatt kialakult sajtófelhajtást.”
Egybites

Egybites

A legtöbbünket hülyére vesznek. Néhányunkat megvesznek. Akiket lehet, rávesznek. Sokunkat semmibe vesznek. És igen: vannak már, akiket listára vesznek.
Pegasus

Pegasus

Tagadom, hogy tagadnom kellene, hogy majd tagadni fogom, hogy letagadtam, hogy lett volna bármiféle letagadnivalóm, amit tagadni lehet. Ezzel zárom sajtótájékoztatómat, köszönöm figyelmüket.
Hatvanpuszta

Hatvanpuszta

Tilos egy miniszterelnök édesapjának többmilliárdos építkezésbe kezdeni? Nem tilos. Hát akkor tessék szépen tovább sétálni, nincs itt semmiféle látnivaló!
Farizeusisztán

Farizeusisztán

Elszigetelt eset. Részletkérdés. Vannak ennél fontosabb ügyek. Nem kell minden apró problémát felfújni. Ne ragadjunk le mellékes témáknál. Több is veszett Mohácsnál.
Ennyi-annyi

Ennyi-annyi

„Szegény miniszterelnök úr! A rokonai, barátai, ismerősei már mind milliárdosok, ő pedig még mindig csak bérből és fizetésből élő kisember!”
Vursli

Vursli

Főnök! Hozzam a zsidó meg cigány bábut is?
Pápá, pápa!

Pápá, pápa!

Mi a fontosabb? Pacsizni egyet a pápával, és az udvari fotósokkal villantatni néhány közös fotót, vagy odafigyelni a pápára, amikor megszólal, és végighallgatni, amit mond? Választás kérdése.
Spanyolfal

Spanyolfal

Sci-fi: a sztori úgy indul, hogy a közeli jövőben Orbán egy zárt körű pártrendezvényen kiáll a küldöttek elé, és elkezd őszintén… Ja, nem. Műfajváltás. Ez így inkább fantasy.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

„Ne kelljen újra bizonyítani, ki a jó hazafi” – Magyar Hang-ajánló

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Árnyék podcast – Bántalmaz a kormányom