Ki fogja megfizetni a százmilliárdos bírságot, miniszterelnök úr?

Ki fogja megfizetni a százmilliárdos bírságot, miniszterelnök úr?

Magyar Péter. (Fotó: Kiss Brigi))

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Tisza Párt, hasonlóan minden józan magyar és európai politikai közösséghez, elutasítja az illegális migránsok belépését az Európai Unió területére. Illegálisan belépni egy ország területére nem emberi alapjog. Minden államnak joga és kötelessége megvédenie a határait. A Schengeni övezet külső határainak védelme kiemelt felelősség – írja friss Facebook-bejegyzésében Magyar Péter, a párt elnöke. HozzáteszI. a Tisza Párt egyetért a déli határkerítés fenntartásával és szükségesnek tartja, hogy a kiépítés költségeihez az Európai Bizottság hozzájáruljon.

„Ugyanakkor fontosnak tartjuk azt is, hogy a magyar Országgyűlés, hasonlóan más tagállamokhoz, a határok védelmét az európai uniós joggal összhangban lévő jogszabályokkal oldja meg. Ha erre az Orbán-kormány nem képes, vagy nem hajlandó, akkor az ebből következő százmilliárdos uniós bírságért politikai és anyagi következményeket vállalnia kell. Hogy van az, hogy más tagállamoknak sikerül megoldaniuk, hogy az uniós joggal összhangban álló jogszabályokkal, uniós bírság nélkül védjék a határaikat, de Orbánéknak nem? Ki fogja megfizetni a százmilliárdos bírságot, miniszterelnök úr? Az egészségügy vagy az oktatás költségvetéséből kell majd elvenni ezt az óriási összeget?” – kérdi, majd így folytatja bejegyzését: „És még valami. A Tisza Párt büszke Európa és Magyarország görög-római, keresztény-zsidó kulturális gyökereire és mindent meg fog tenni ezek megőrzéséért. És tudja mit, miniszterelnök úr, ellentétben önökkel, a magyar és európai emberek biztonsága érdekében, a Tisza-kormány nem fog szabadon bocsátani kétezer embercsempészt sem. És letelepedési kötvényeket sem fogunk árusítani” – írja Magyar Péter.

Címkék: migráció, Tisza, Magyar