Kovács Gergely: Nem tervezek beházasodni a NER-be

Kovács Gergely: Nem tervezek beházasodni a NER-be

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

A XVIII. kerületi történet tanulságos lehet abból a szempontból, hogy ezek után elgondolkozhatunk rajta, vajon mennyi pártnál próbálkozhattak hasonlókkal fideszesek, és mi történt végül azokban az esetekben – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke. Mint ismert, Lévai István Zoltán, a XVIII. kerületi polgármesterségre mind ez idáig aspiráló, akkor még fideszes politikus milliókat ígért Aleva Márta passzivistájuknak, ha az ellenzék gyengítésére az MKKP színeiben elindul a választáson. Az önkormányzati választásokon egyébként a pártelnök szerint jó lenne, ha 30–40 kutyapártos képviselő lenne, megfelelő tapasztalatszerzésként szolgálna nekik a jövőre nézve.

Kovács Gergely kitért arra is, hogy levelet írt a hegyvidéki elitklubot meghirdető Tiborcz Istvánnak, kérve a felvételét. Most azt mondta, hogy elsősorban a bokszzsák érdekelné, ami a  társalgóban lóg. Feltételezi, azért akasztották ki, hogy a tagok a nem eléggé megnyert közbeszerzés miatt kitölthessék rajta a dühüket.

• Gyengíti-e az MMKP az ellenzéket?
• Indulnának egyáltalán az országgyűlési választáson?
• Mit tenne, ha esetleg felvennék Tiborcz István elitklubjába?
• Milyen NER-es szereplők és milyen ingatlanokat szereztek meg a Hegyvidéken?

A teljes cikket a Magyar Hang hetilap szeptember 22-én megjelent, 2023/38. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!