Végjáték Újpesten

Végjáték Újpesten

A kispesti Balogh Norbert (b) és Máté Zsolt, az Újpest játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Újpest FC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. szeptember 27-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha minden igaz, nem kell sokat várni arra, hogy a rendszer jelképesen kitűzze győzelmi zászlaját az egyik legpatinásabb magyar futballklub, az Újpest eddig bevehetetlen erődjére. Hogy birtokba vegye, mint az elmúlt években annyi minden mást: újságot, hírportált, nagyvállalatot, reklámcéget, szakmai szövetséget, egyetemet, színházat. A sor tetszés szerint folytatható. Régóta gyúrnak már a lila-fehérekre; gyorsan tegyük hozzá, a jelenlegi tulajdonos, a belga Roderick Duchatelet finoman szólva nem annak a befektetőnek látszik, akire a magyar futballnak feltétlenül szüksége van. A zavaros jogi ügyek mellett elég itt csak a szurkolókkal való háborúra vagy az abszurd címervitára utalni.

A teljes cikket a Magyar Hang december 10-én megjelent 2021/50. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!

Címkék: NER, foci, Újpest FC, szotyola