Szerető Szabolcs

Mackó

Mackó

Puzsér áldozatisága nem mérhető Örkény hősééhez, ahogy Ábrahám sem náci, csak egy buta, dühös Mackó. Az intellektuális deficitre adott erőszakos reakciója azonban riasztó hasonlóságot mutat sötét történelmi korokkal.
Lassan megfő a klímabajnok

Lassan megfő a klímabajnok

Orbán Viktor nyomdokain a fideszes világ megmondóemberei rendszeresen emlegetnek klímahisztit. Mintha rájuk nem ugyanaz a Nap sütne.
Pénzbehajtók

Pénzbehajtók

Magyarország kormánya folytatja a háborús riogatást, ezúttal azonban megkapó őszinteséggel hatalomfelfogása lényegét is körülírta; szenvedélyük mások zsebében turkálni.
Putyin frakciója

Putyin frakciója

Az Orbán által is szervezett EP-frakció tervezett zászlóbontása annyiban mindenképpen hasznos, hogy fel lehet majd mérni, meddig terjed az unióban a putyinista befolyás.
Naggyá tenné…

Naggyá tenné…

Az uniós féléves elnökség talán az ország katasztrofális megítélésén is javíthatna valamelyest. Már ha ez fontos még egyáltalán a kormányfőnek.
A cselekvésre hívó történelem

A cselekvésre hívó történelem

A Munkásosztály története egy olyan baloldal létezéséről ad hírt, amelynek nem sok köze van ahhoz, amit a szellemileg kiüresedett itthoni hatalom propagandája baloldalként azonosít, megbélyegez.
Feszül a húr

Feszül a húr

Intenzív ellenségkép-építés várható régi és új szereplőkkel: a célkeresztben Magyar Péter, Manfred Weber, Soros, „Brüsszel”, valamint a nem a Fidesz által uralt hazai sajtó és civil szféra.
Lehet durvább a politika

Lehet durvább a politika

A hatalom durvulása, a fokozhatatlannak vélt fokozása, a még erőteljesebb kommunikáció a legvalószínűbb válasz a Magyar Péter jelentette kihívásra.
Valami bűzlik Hunniában

Valami bűzlik Hunniában

A magánrepülőn utazgató, innen is, onnan is milliárdos osztalékot kihasító NER-elit mára egyenesen kérkedik a teljesítménnyel nem igazolható, csupán a rendszer centrumához való közelséggel magyarázható mesés gazdagságával.