Használati útmutató coming outoló fideszeseknek

 Használati útmutató coming outoló fideszeseknek

„Viszlát, maszk!”, mondta Orbán Viktor mosolyogva a kamerába 2021 májusában, és levette az arcáról a maszkot. Korai volt az öröm (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nagytakarítás lesz – értesített a fideszes ismerősöm a minap, hozzátéve, idézem: „Felvetődik a kérdés: nem tudunk a saját embereinkről, vagy tudunk, de gyávák vagyunk szelektálni?”

Egy kicsit még vitatkoztunk, hogy szerintem doktorminiszterelnökúrnak korántsem nagytakarítania kellene, inkább nem kellett volna folyamatosan a melegek ellen hergelni a Fidesz táborát, és akkor például a homoszexuális pártkatonák nyugodt szívvel érvelhetnének a gendermozgalmak vadhajtásai, meg a woke ellenében, de nem sikerült meggyőznöm.

Erre mit olvastam tegnap reggel a Szabad Európa oldalán? Hát, hogy nagytakarítás lesz a Fideszben, akár a jelenlegi képviselők 40 százalékát is lecserélhetik, de a kirakatot is átrendezik, új influenszereket keresnek, mi több, Orbán Viktor még azt is elvárja, hogy a Fidesz politikusai, megmondóemberei – idézet a Szabad Európa cikkéből - „valamilyen diszkrét formában közöljék szexuális orientációjukat, hogy a későbbiekben emiatt már ne legyenek támadhatók”.

Szexuális orientáció diszkrét formában történő közlése a miniszterelnökkel. Hm, szép feladat, van benne kihívás. Próbálok segíteni.

Fideszes akárki 1 – Kétkapura játszok.

Fideszes akárki 2 – A meccs legizgalmasabb pillanata a mezcsere.

Fideszes akárki 3 – Lesen vagyok az U-14-ben.

Fideszes akárki 4 – Mit mondhatnék nőként? Csak a női foci!

Fideszes akárki 5 – Klubcsapatom mellett titokban több egyesületnél is levezetek.

Fideszes akárki 6 – Bármilyen mérkőzés lázba hoz, ha én vagyok a labdaszedő.

Fideszes akárki 7 – Háttal állok a sorfalba.

Fideszes akárki 8 – Az öngól is gól.

Amúgy állítólag néhány mérkőzést épp a VAR nézeget.