A home office kihívásai (x)

A home office kihívásai (x)

A home office nagy lendületet kapott a Covid-19 okozta koronavírus-járványt követően, s úgy tűnik, számos helyen meg is tartják ezt a munkaformát, hol részben, hol egészben. Bizonyára nem meglepő, hogy ennek számos következménye van.

Szükség van home office szabályzatra

A home office megvalósítására is számos szabály vonatkozik, nem is olyan egyszerű képben lenni mindegyikkel. Egyrészt a meglévő belső szabályzatok is megvizsgálásra kell, hogy kerüljenek ebből a szempontból, másrészt meg kell alkotni azokat a szabályokat, amelyek között az otthonról történő munkavégzés meg tud valósulni. Ebben nyújt segítséget az eKRS online jogi platform home office szabályzata.

Mi az az eKRS?

A KRS Ügyvédi Iroda online jogi szolgáltatása az eKRS, amely egy olyan elektronikus felületet biztosít ügyfelei számára, amelyen keresztül számos dologban intézkedhetnek, amelyekkel egyébként személyesen el kellett volna zarándokolni egy ügyvédi irodába.

Ez a lehetőség egyszerre jelent rugalmas és gyors ügyintézést, amellyel időt és energiát spórolhatunk, s meggyorsíthatjuk ügymeneteinket, ugyanakkor olyan kedvező opciót is, amely során előre ismerhetjük, s változatlannak tudhatjuk a felmerülő költségeket az ügyintézés során.

Mi mindent tartalmaz ez a csomag?

A home office szolgáltatás keretében megtörténik a vonatkozó munkajogi, valamint az adatvédelmi szabályok rögzítése, amelyek mentén az otthonról történő munka megvalósulhat. A szerződésben meghatározásra kerülnek a juttatások és a költségek, a munkáltatói ellenőrzési szabályok, valamint a munkaidő nyilvántartási szabályok egyaránt.

A csomag keretében rugalmas és gyors ügymenet mellett megoldásközpontú tanácsadásra, kiszámítható díjra számíthatsz, mindezzel természetesen akár teljes mértékben kizárva a személyes jelenlét szükségességét.

Az eKRS számos más helyzetben is hatékony megoldás!

Az eKRS-en keresztül természetesen a home office szolgáltatás mellett számos egyéb ügymenet megvalósítására lehetőség nyílik. Céges szempontból elsősorban a munkaügyek, az adatvédelem, a cégügyek, valamint a cégoptimalizáló és cégmentő csomagok érdekesek, de akár követeléskezeléssel kapcsolatos intéznivalók, ingatlannal összefüggő ügyek, sőt, magánszemélyi önrendelkezések is elérhetők.

Válaszd te is az eKRS jogi ügyintéző platformot, és használd ki a vele járó előnyöket! Rendezd cégedben a meglévő és leendő szerződéseket úgy, hogy a legfrissebb jogszabályoknak is megfeleljenek, vagy kérj segítséget átmeneti pénzügyi nehézségeid megoldására!

Az eKRS széles körű támogatást nyújt egészen a cég megalapításától kezdve, ráadásul ha mégis további, személyes konzultációra nyílik közben igény, a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatását igényelve könnyen megtalálod azt a szakmai hátteret, ahova a legnagyobb biztonsággal fordulhatsz.

Címkék: home office