Magyarország felszámolása 2.

Magyarország felszámolása 2.

Orbán Viktor Magyarország mellé felépít egy Fidesz-országot is Forrás: a miniszterelnök közösségi oldala.

Sorozatunk első részében megkezdtük annak bemutatását, hogy a Fidesz és fővezére miképpen láncolta le Magyarországot egy olyan eshetőségre is felkészülvén, amennyiben 2022-ben át kellene engednie a hatalom – egy részének – gyakorlását jelenlegi ellenzékének.

Tóka Gábor kutató számításai szerint (Cinikus lókupec és impotens szalmabáb: Magyar Hang 2021/19.) a hatpárti összefogást alkotó erőknek ahhoz, hogy csupán egyetlen mandátummal is többet szerezzenek a Fidesznél, országos listás szavazatban 3 és fél százalékkal többet kellene kapniuk Orbán Viktor pártjánál. Ez még persze nem lehetetlen, ám arra is érdemes felhívnunk a figyelmet e helyütt, hogy az elmúlt tizen-egynéhány évben látott mocsok, aljasság és ármány semmi lesz ahhoz képest, amit a hatalom az országgyűlési választások kampányának 2021 őszétől várható hajrájában az ellenzéki jelöltekre, független intézményekre, a független sajtó maradékára fog zúdítani annak érdekében, hogy ne engedje kicsavarni a kezéből a főhatalmat. Egészen egyszerűen túl nagy a tét, túl nagy a rablott vagyon, túl sok a felgyülemlett bűn ahhoz, hogy ezt megengedjék.

A teljes cikket a Magyar Hang május 14-én megjelent 2021/20. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!