Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Elindult a Magyar Hang Plusz

Szerző: | 2021. január 16., 06:50 | Infó, Magyar Hang Plusz

Kedves Olvasónk!

HIRDETÉS - AIP

Lapunk Magyar Hang Plusz néven 2021. január 16-tól új szolgáltatást indít. Híranyagaink továbbra is ingyenesen elérhetők lesznek, a mélyebb, alapos újságírói munkával készült írások viszont fizetőkapu mögé kerülnek. Ország- és világjáró riportok, interjúk, közéleti elemzések, mindaz, amit a Magyar Hangtól megszoktak, ami igazán megkülönböztet minket másoktól, és ami eddig ebben a formában nem volt elérhető.

HIRDETÉS - AIP

Újdonság, hogy a közösségépítés jegyében mostantól számos cikkünk alatt fórumot is indítunk, ami kizárólag előfizetőink számára lesz hozzáférhető. Nem titkolt célunk a trollok távol tartása, ezáltal az értelmes diskurzus, érdemi vita beindítása. A szerzői cikkek esetében munkatársaink is reagálnak az érdemi felvetésekre, meglátásokra.  

Mindez továbbra is markáns, értékalapú hatalomkritikával, polgári attitűddel. (Hogy ki a polgár? Értelmezésünk szerint az, aki független, akar és tud gondolkodni, önálló szellemi és anyagi egzisztenciára törekszik, a törzsi csatákba és az izmusokba nem ragad bele, hanem utóbbiakból a jót, az építőt keresi, tiszteli az értékeket, a teljesítményt, szolidáris és az ökológiai gondolkodás iránt elkötelezett. Erre törekszünk mi is.)

Vagyis az új, előfizetéses csomaggal senkitől sem veszünk el, nevéből is adódóan plusz lehetőséget kínálunk azoknak, akik szívesen olvasnák a Magyar Hang saját anyagait ebben a formában. És akár hozzá is tennék saját gondolataikat. Mindez mindössze heti egy kávé áráért, havi 1490 forintért. Tartson velünk, ragaszkodjunk a valósághoz, és mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót!

Itt tud előfizetni a Magyar Hang Pluszra!

Címkék: Magyar Hang Plusz


0 hozzászólás

Pin It on Pinterest