Csalók élnek vissza Kásler Miklós nevével, parazitaölő szert reklámoznak

Csalók élnek vissza Kásler Miklós nevével, parazitaölő szert reklámoznak

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 4-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csalók élnek vissza Kásler Miklós, az emberi erőforrás miniszter nevével és fényképével. Erről a miniszter írt a közösségi oldalán. A bejegyzése szerint ismeretlenek többek között egy bizonytalan eredetű és az egészségre potenciálisan káros parazitaölő szert népszerűsítettek a közösségi médiában a nevével.

https://www.facebook.com/kasler.miklos.hivatalos/posts/252666569819486

A miniszter azt írta: szeretné egyértelművé tenni, hogy orvos-miniszterként semmilyen termék, különösen gyógyhatásúnak titulált készítmény, reklámozásában nem vesz részt. Hozzátette, megtette a szükséges lépéseket, de arra kér mindenkit, hogy ha ilyen tartalommal találkozik, jelentse a szolgáltatónak, és az egészsége védelme érdekében ne vásároljon ezekből a termékekből.