Gyurcsány Ferenc: Üdvözülés helyett kiábrándulás jött

Gyurcsány Ferenc: Üdvözülés helyett kiábrándulás jött

Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A rezsihazugság lelepleződése a rendszerhazugságot leplezi le – ezt írta pénteki Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt kormányfő. – Közeleg a nap, amikor szégyellni fogjuk majd magunkat, hogy ilyen kormányfőnk lehetett. Hogy elhittük mindazt, amit mondott, amit képviselt, hogy követtük. Hogy el tudtuk hinni, hogy minket, magyarokat más anyagból gyúrtak. Hogy csak azért, mert magyarok vagyunk, azért jobbak is vagyunk. Hogy ránk nem vonatkoznak a politika, a gazdaság törvényei – fejtette ki.

A DK elnöke szerint Orbán Viktor tisztességtelen politikus, aki tisztességtelen rendszert épített, ami „omlani fog”. Az egykori miniszterelnök azt jövendöli, hogy a „mostani rendszervezért utólag majd sokan megtagadják”. – Mert a mai csillogóan homályos alázatok csak így tudják majd menteni magukat. Hiszen akkor már önmaguk holnapja fontosabb lesz, mint a most szeretettnek mutatott, de addigra szégyellt rendszervezér – jövendölte Gyurcsány.

Vélhetően a Fideszre utalva kifejtette azt is, „elhitették a néppel, hogy Magyarország a világ törvényei felett áll” és hogy náluk van a képesség, hogy megmentik a hazát, és ezért nekik mindent szabad. De üdvözülés helyett kiábrándulás jött.