Szokatlan időpontban, hétfőn délelőtt lesz Kormányinfó

Szokatlan időpontban, hétfőn délelőtt lesz Kormányinfó

Kormányinfó (Fotó: Szentkirályi Alexandra / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő 2023. június 19. (hétfő) 10:30-kor sajtótájékoztatót tart, Kormányinfó – Mit, miért tesz a kormány? címmel – áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ vasárnapi közleményében, amiről a 24.hu számolt be. A lap megjegyezte: miután jellemzően csütörtökön szokták tartani a kormányzati sajtótájékoztatókat, az időpont szokatlannak számít.

Bár az nem derült ki, hogy milyen téma indokolja a rendhagyó időpontot, de Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában arról beszélt: a kormány gazdaságvédelmi akciótervet készít, amit Gulyás Gergely fog bemutatni a Kormányinfón, így elképzelhető, hogy hétfőn már ezt ismertetik.

A Magyar Hangot már évek óta nem engedik be a kormányzati sajtótájékoztatóra, így lapunkhoz a mostani sajtómeghívót sem juttatták el.

Címkék: kormányinfó